Tori.fi: Uutta liiketoimintaa myynnin ulkoistuksella

Tori on jo pitkään ollut vilkkain kuluttajien välinen kauppapaikka verkossa, mutta halusi kasvaa.

Caset16.12.2018

Tarjoamalla yritysasiakkaille mahdollisuus myydä uusia tavaroita kuluttajien käytettyjen tavaroiden joukossa pystyttiin palvelemaan kahta käyttäjäryhmää entistä paremmin. Yrityksille avautui täysin uusi myyntikanava, jossa ne tavoittavat ostoaikeiset kuluttajat ja toisaalta kuluttajat pääsevät vertailemaan uusien ja käytettyjen tavaroiden välillä itselleen parasta mahdollista vaihtoehtoa. Tori tarvitsi yritysasiakkaita varten kumppanin, joka pystyisi ottamaan koko myyntiprosessin tehokkaasti haltuunsa.

Keskity ydinosaamiseen, ulkoista muu

Tori.fi on omassa liiketoiminnassaan kokenut järkeväksi keskittyä ydintoimintoihinsa ja ulkoistaa muita toimintojaan kumppaneille, joiden intressit ovat linjassa heidän kanssaan. Bookers Sales Avenue valikoitui Tori.fi:n yhteistyökumppaniksi juuri tämän takia. Vahva kokemus myynnistä ja valmiit toimintamallit koko myyntiprosessin hoitamisesta, asiakkaan tarpeita jatkuvasti kuunnellen, on puolestaan Sales Avenuen ydinosaamista.

Jatkuvaa kehittämistä, asiakkaan tarpeet edellä

Meille toiminnan jatkuva kehittäminen ja tuloksellisuuden parantaminen asiakkaamme toiveiden mukaisesti on tärkeintä. Tori.fi:n kanssa olemme jatkuvasti reagoineet muutoksiin, joita projektien kasvaessa ja laajentuessa väkisinkin tulee vastaan. Tämä ei aina ole helppoa, mutta uskomme, kuten Tori.fi:n kohdalla, että kykymme aidosti kuunnella asiakastamme, sekä proaktiivisesti kehittää yhteistyötämme, johtaa pitkään ja hedelmälliseen kumppanuuteen.

”Sales Avenue on toiveita kuunteleva taho, joka pyrkii aina saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen yhteistyön tarpeet täyttäen.” Tori.fi:n Head of Sales team, Kimmo Ilvonen kertoo yhteistyöstämme.