Työpaikat
EN

Caset — 19.12.2018

S-Business: Monipuolista myynnin kasvattamista

Yhteistyömme S-Businessin kanssa on hyvä esimerkki laaja-alaisista palveluistamme.

Projektien lähtökohdat ovat usein monimuotoiset ja meille hyvin mielenkiintoiset. S-Businessin tarpeina on esimerkiksi ollut uusasiakashankinnan tehostaminen, nykyisten asiakkaiden aktivoiminen sekä omalle myyntihenkilökunnalle oman buukkasupalvelun kehittäminen.

Yhteistyön syventyessä tehokkuus kasvaa

Olemme toimineet S-Businessin kanssa jo useammassa kehityshankkeessa, mikä on vahvistanut keskinäistä luottamusta ja projektien läpiviemisen tehokkuutta.

”Yhteistyön ja projektien käynnistykset ovat sujuneet nopeasti ja yleensä odotuksien mukaisesti. Olemme olleet tyytyväisiä myyntituloksiin sekä projektien tehokkaaseen läpivientiin. ” S-Business myyntipäällikkö, Erik Kajander.

Yhteistyön syventyessä ja toiminnan vakiintuessa, meille on tärkeää haastaa itseämme jatkuvasti parempiin tuloksiin. Uskomme, että asiakkaamme saavat näin parasta mahdollista palvelua sekä pystyvät kehittämään omaa liiketoimintaansa, meidän fokusoituessa myynnin prosesseihin.

”Yhteistyömme on vakiintunutta ja tulemme todennäköisesti käyttämään Bookersin ja Sales Avenuen palveluita uusasiakashankintaprojekteissa sekä toivottavasti myös nykyasiakkuuksien kehittämisessä enenevissä määrin. ” S-Business myyntipäällikkö, Erik Kajander.

Aiheeseen liittyvää

Töihin Bookers Groupille?

Oletko kokematon kovalla asenteella vai jo valmis tekijä? Tee itsellesi palvelus ja jätä meille puhelinnumerosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Soita ja kysy lisää

Bookers
Meri Holmberg
Manager, Sales and HR
+358 40 539 1771

Sales Avenue
Marko Luttinen
Manager, Sales and Recruitment
+358 50 411 7828