Työpaikat
EN

Työntekijät — 18.12.2018

Henkilöesittelyssä: Aleksi Holmberg

Aleksi Holmberg johtaa Sales Avenuella vakuutusmyyntitiimiä, joka työllistää tällä hetkellä 11 henkeä.

”Olen Aleksi Holmberg ja toimin Sales Avenuella myyntiryhmäpäällikkönä vakuutusmyynnissä.

Aloitin nykyisen urani noin seitsemän vuotta sitten, jolloin pelasin vielä ammatikseni jääkiekkoa mm. IFK:ssa ja HPK:ssa ja päätin lopettavani jääkiekon. Bookers Group Oy:n toimitusjohtaja Jukka Rautiainen tunsi isäni ja sitä kautta aloitin työni Bookersilla. Työ alkoi asiakastapaamisten buukkauksessa, josta minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta.

Päätin ottaa haasteen vastaan!

Kova työnteko ja hyvä koulutus sai minut onnistumaan buukkauksessa. Noin vuoden jälkeen pääsin siirtymään yritysasiakkaiden buukkaamiseen, jossa myös onnistuin tekemään hyvää ja nousujohteista tulosta. Kahden vuoden jälkeen ulkoistettu ratkaisumyynti alkoi laajentua yrityksemme liiketoiminnassa ja sain omien näyttöjeni kautta mahdollisuuden siirtyä uuteen vakuutusmyyntiprojektiin. Päätin ottaa haasteen vastaan!

Myyntiin siirtyminen oli uutta, tuntematonta ja vähän jopa pelottavaa. Huomasin kuitenkin nopeasti, että myynnissä pätee samat asiat kuin buukkaamisessa, eli kova työnteko ja määrätietoisuus. Lopussa se palkittiin ja minusta tuli myyntiryhmäpäällikkö kyseiseen projektiin.

Töiden ohella olin käynyt oppisopimuksella merkonomin tutkinnon ja päästyäni tiimini esimieheksi sain mahdollisuuden suorittaa lähiesimiestutkinnon. Tutkinto on auttanut minua työssäni todella paljon.

Nykyisessä roolissani olen kerennyt olla noin viitisen vuotta ja eniten minua kiehtoo se, että olen vastuussa itseni lisäksi muistakin ihmisistä ja suuremmasta kokonaisuudesta.

Siinä oli minun tarinani, mutta meitä on Bookersilla ja Sales Avenuella yhteensä noin 200 työntekijää, joten se tarkoittaa myös 200 eri tarinaa ja sitä enemmän uusia mahdollisuuksia!”

Aiheeseen liittyvää

Työntekijät

Bookers-Kummi Iina Saarinen

22.03.2019

Töihin Bookers Groupille?

Oletko kokematon kovalla asenteella vai jo valmis tekijä? Tee itsellesi palvelus ja jätä meille puhelinnumerosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Soita ja kysy lisää

Bookers
Meri Holmberg
Manager, Sales and HR
+358 40 539 1771

Sales Avenue
Marko Luttinen
Manager, Sales and Recruitment
+358 50 411 7828