Työpaikat
EN

Työntekijät — 18.12.2018

Henkilöesittelyssä: Fanni Lipponen

Tässä meidän aurinkoinen Fanni, joka toimii meillä vakuutusajanvaraajana ja uusien työntekijöiden perehdyttäjänä.

”Olen Fanni ja toimin Bookersilla vakuutusalan ajanvaraajana.

Aloitin Bookersilla vajaa pari vuotta sitten buukkaajana ja hetken työskenneltyäni kerroin esimiehelleni, että kaipaan lisää vastuuta ja nykyään koulutan ja sparraan uusia työntekijöitä, sekä tietenkin autan parhaani mukaan.

Tapaamisia buukatessa yleissääntö on se, että on itse ahkera ja asettaa itselleen tavoitteita. Myös positiivinen asenne on se, millä pääsee eteenpäin.

Olen viihtynyt Bookersilla todella hyvin, koska täällä on ehdottomasti parhaat työkaverit, todella tsemppaava ilmapiiri ja hyvä palkkataso, sillä pystyt itse vaikuttamaan siihen paljonko haluat tienata.

Työilmapiiri Bookersilla on todella positiivinen ja kannustava, kaikki tsemppaavat toisiaan ja esimiehiltä saa paljon tukea ja apua tarvittaessa.

Ehdottomasti parasta Bookersilla on työkaverit, niistä olen todella kiitollinen. On myös kiva, että täällä järjestetään kilpailuja ja palkitaan, jolloin voidaan viedä vaikka koko tiimi syömään tai juhlimaan!”

Aiheeseen liittyvää

Työntekijät

Bookers-Kummi Iina Saarinen

22.03.2019

Töihin Bookers Groupille?

Oletko kokematon kovalla asenteella vai jo valmis tekijä? Tee itsellesi palvelus ja jätä meille puhelinnumerosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Soita ja kysy lisää

Bookers
Meri Holmberg
Manager, Sales and HR
+358 40 539 1771

Sales Avenue
Marko Luttinen
Manager, Sales and Recruitment
+358 50 411 7828