Työpaikat
EN

Työntekijät — 20.12.2018

Henkilöesittelyssä: Lilli Mitro

Lilli Mitro toimii myyntineuvottelijana Sales Avenuella kirjanpitopalvelun parissa.

”Olen Lilli Mitro, toimin Sales Avenuella myyntineuvottelijana Accountorille, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista talous- ja palkkahallintopalveluiden osaajista. Myyn heidän kirjanpitopalveluaan.”

Urapolkusi Bookers Group:lla?

”Aloitin Bookersilla pari vuotta sitten vakuutusajanvaraajana. Aluksi ajattelin, että se on vain väliaikainen ratkaisu mutta huomasin nopeasti, että viihdyn täällä kovasti. Tykästyin ilmapiiriin ja siihen, kuinka nopeasti kehityn ja silloin päätin, että aion onnistua tässä!

Tekemällä vastuullisesti hyvää tulosta sain mahdollisuuden siirtyä ryhmänvetäjäksi, tykkäsin siitä todella kovasti ja olemalla esimies sain korvaamatonta kokemusta.

Olen kuitenkin kilpailuhenkinen ja tehnyt myös ennen myyntiä, joten sen takia halusin siirtyä Sales Avenuen puolelle.

Esimiehiltä olen saanut paljon tukea, kannustusta ja koulutusta. Meillä muutenkin järjestetään todella usein koulutusta ja sparrausta työntekijöille.”

Tämän hetkinen työnkuvasi?

”Myyn accountorin kirjanpitopalvelua yrityksille. Myynti tapahtuu pääasiassa verkkotapaamisilla minulle valmiiksi buukattuihin tapaamisiin tai asiakkaan halutessa f2f meidän toimistossa tai asiakkaan luona.”

Miksi juuri verkkotapaamiset?

”Se on mielestäni tehokkain tapa tavata asiakasta, koska siinä säästyy aikaa minulta ja asiakkaalta, se on myös ekologista. Pääsen kohtamaan asiakkaat kasvotusten verkon välityksellä ja presentoimaan samat asiat.”

Koetko että työsi on haastavaa?

”On, hyvällä tavalla! Tilitoimisto on todella tärkeä kumppani yrittäjille ja sen vuoksi se vaatii aidosti ymmärrystä yrityksen liiketoiminnasta, jotta pystyy myymään nykyisen tilitoimiston korvaavan vaihtoehdon.

Päivät ovat välillä pitkiä, mutta nautin työstäni. Pääsen itse määrittelemään työaikani, mikä ei ihan jokaisella työpaikalla onnistu. Koen, että kehityn joka päivä. Kehityksen kautta tulee myös hyvä tulos ja hyvän tuloksen kautta hyvä palkka.”

Miten koet Bookersin ja Sales Avenuen työpaikkana?

”Meillä on aina todella hyvä fiilis toimistolla ja viihtyisät tilat. Meillä järjestetään myös usein yhteisiä aamiaisia ja After Workeja. Se myös kertoo osaltaan sen, kuinka hyvä ja vahva yhteishenki meillä täällä vallitsee!”

Aiheeseen liittyvää

Työntekijät

Bookers-Kummi Iina Saarinen

22.03.2019

Töihin Bookers Groupille?

Oletko kokematon kovalla asenteella vai jo valmis tekijä? Tee itsellesi palvelus ja jätä meille puhelinnumerosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Soita ja kysy lisää

Bookers
Meri Holmberg
Manager, Sales and HR
+358 40 539 1771

Sales Avenue
Marko Luttinen
Manager, Sales and Recruitment
+358 50 411 7828