Morjens Jukka ja Bookersin väki!

Morjens Jukka ja Bookersin väki!

On aika tullut päivittää Teille taas kuulumiset ja lähettää terveisiä täältä Kaliforniasta.

Hyvin paljon hienoja ja jännittäviä asioita täällä tapahtumassa!

Nyt on mennyt muutama viikko ja olemme asettuneet tänne Kaliforniaan jo todella hyvin. Harjoittelu täällä on ollut todellakin ainutlaatuista ja Joey näyttää edistyvän koko ajan paremmin ja paremmin ja tällä hetkellä hän treenaakin uuden ”strenght and conditioning” eli ns. voima- ja kestävyysvalmentajan kanssa.

Tämän lisäksi olemme luoneet uusia kontakteja ammattilaisvalmentajien ja managerien kanssa. Kaikki täällä ovat hyvin optimistisia ja iloisia ja jännittyneinä seuraavat Joeyn kehitystä ja potentiaalia ja todellakin kaikki täällä näyttävät haluavan osaksi tiimiämme.

Laitoin mukaan myös kuvia tämän aamuisesta treenistä sekä myös edellisestä kuvaussessiosta. Eräs kuuluisa ammattilaisvalmentaja, joka on ollut paljon tukena täällä ja innostunut Joeyn tulevaisuudesta, järjesti juuri uuden kuvaussession kuvaajan kanssa, joka tekee töitä monen nyrkkeilyammattilaisen kanssa ja kuvaa heitä.

Tämän lisäksi meillä on tekeillä video, jossa esitellään Joeyn viimeisimmät menestykset neljältä viimeiseltä mestaruusvuodelta. Olemme tästä erittäin innoissamme, koska videon tekijä on eräs alansa parhaimmista ja tekee kuulema todella hyvää työtä.

Aiomme käyttää näitä videoita Youtubessa ja sosiaalisessa mediassa saadaksemme Joeylle vahvaa taustatukea ja brändätäksemme Joey Spencerin nimeä hänen ammattilaisdebyyttinsä lähestyessä, jonka odotamme olevan edessä jopa jo vuoden tai kahden päästä. Me tulemme myös mainitsemaan jokaisen sponsorin näillä videoilla näyttääksemme Teille kiitoksemme tuestanne ja luottamuksestanne tekemiseenne ja odotamme innolla hetkeä, jolloin saamme jakaa nämä myös teille, kunhan ne valmistuvat.

Me saimme juuri valmiiksi uuden mallin Joey:n logoksi ja aiomme käyttää sitä mediassa ja Joey:n promotoimisessa. Se on myös nähtävillä Teille liitteinä olevissa kuvissa.

Me jatkamme täällä treenamista Kalifornian lämmössä seuraavan 3 kk:n ajan, jonka jälkeen siirrymme taas Colorado Springsiin USA:n maajoukkueleiritykseen syyskuuksi. USA Boxing ei vielä ole nimennyt meille mitään isompaa kansainvälistä turnausta mutta liikkeellä on puheita, että suuntaisimme Kiinaan Team USA:n kanssa loppusyksystä.

Kuten aina, suuret kiitokset tuestanne Teille sponsorit. Joeyn isänä ja valmentajana voin kertoa Teille, että ilman Teidän tukeanne ja uskoanne tekemiseemme, me emme pystyisi tekemään kaikkea raskasta ja kallista matkustelua, kilpailuja ja treenaamista ja sparraamista maailman huippujen seurassa.

Olemme laittaneet talomme myyntiin Michiganissa saadaksemme tänne Kaliforniaan pikkuisen pysyvämmän asuinsijan, koska Kalifornia ja länsirannikko on ylivoimaisesti se kuumin pohja ammattilaisnyrkkeilylle täällä USA:ssa. Tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta ja odotamme innolla monia suuria asioita tapahtuvan ja kuten aina, haluamme tehdä myös meidän sponsorimme ylpeiksi, kun he taittavat tätä matkaa meidän kanssamme. Siunausta ja terveisiä ja hyvää kevään jatkoa Teille kaikille!

Yhteistyöterveisin,
Jason, Joey, Arttu ja koko IBC:n väki