Työpaikat
EN

Myynnin ulkoistamisen prosessi

Tarpeet ja tavoitteet

Tarpeet ja tavoitteet

Yhteistyö alkaa tarpeiden kartoittamisella, jonka jälkeen asetamme yhdessä asiakkaamme kanssa selkeät laadulliset ja numeeriset tavoitteet.

Myyntitiimin kokoaminen

Myyntitiimin kokoaminen

Valitsemme asiakkuudelle vastuullisen johtajan, jolla on jo vahva osaaminen kyseiseltä tai vastaavalta alalta, sekä tiimin joka koostuu kokeneista asiantuntijoista. Nimeämme tiimiin sopivimmat ihmiset, joilla on kyky ja tahtotila tehdä tulosta, sekä aidosti saavuttaa asetetut tavoitteet.

Koulutus

Koulutus

Järjestämme ammattitaitoisen ja laadukkaan koulutuksen myyjille ja myynnin johdolle yhdessä asiakkaamme kanssa. Me vastaamme myyntiosaamisesta, asiakas palvelun syvällisestä perehdyttämisestä. Pitkässä yhteistyössä jatkuva myyntitiimin kehittäminen on olennainen osa menestystä.

Seuranta

Seuranta

Seuraamme tuloksia ja työn laatua jatkuvasti ja reagoimme muutoksiin nopeasti tarvittaessa.

Raportointi

Raportointi

Raportoimme tuloksista sovituin väliajoin, yleensä viikko- ja kuukausitasolla. Järjestämme myös jatkuvan yhteydenpidon ja säännölliset seuranta- ja kehityspalaverit. Raportointiin kuuluu myös säännöllinen auditointi, jossa tarkastellaan koko myynnin prosessia sekä tuloksia. Korkea NPS on meille kunnia-asia.

Tietoturva ja yksityisyys

Tietoturva ja yksityisyys

Yrityksemme on läpäissyt tiukat ulkopuoliset toiminnan auditoinnit, mukaan lukien GDPR-vaatimusten täyttymisen. Koska useat asiakkaamme ovat merkittäviä pörssiyhtiöitä, kuten pankkeja ja lääkeyhtiöitä, toimintamme täyttää läpi linjan lakiakin tiukemmat vaatimukset tietoturvan ja tietojenkäsittelyprosessien osalta.

Referenssit

Caset

Tori.fi valitsi kasvun kumppanikseen Bookersin

Lue lisää

Caset

Elisa: 15 vuotta aktiivista myynnin kehittämistä

Lue lisää

Caset

S-Business: Monipuolista myynnin kasvattamista

Lue lisää

Sales Avenue työpaikkana

Upea toimisto ja parhaat työvälineet

Työssä viihtyminen on kaiken lähtökohta. Antoisinta meillä on kuitenkin se, että saa työskennellä alansa parhaiden ja parhaaksi pyrkivien keskellä. Meillä kehityt jatkuvasti.

Palkat ja palkkiot ilman leikkureita

Meillä ei ole palkkakattoa. Haluamme löytää henkilöt, joita motivoi menestyminen ja hyvä ansiotaso. Meillä määrittelet itse minkä arvoinen työtuntisi on.

Hae töihin Sales Avenuelle

Haluatko töihin Suomen johtavaan myynnin palvelutaloon, jossa pääset tekemään töitä alansa parhaiden työntekijöiden sekä kiinnostavampien yritysten kanssa?

Työpaikat

Työntekijätarinat

Työntekijät

Leijona vapautui häkistään!

Lue lisää

Työntekijät

Henkilöesittelyssä: Kim Ellonen, Sales Director

Lue lisää

Työntekijät

Marko Luttinen, HR Manager, Paluumuuttajana Bookersille!

Lue lisää

Töihin Sales Avenueen?

Oletko kokematon kovalla asenteella vai jo valmis tekijä? Tee itsellesi palvelus ja jätä meille puhelinnumerosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Soita ja kysy lisää

Marko Luttinen
HR Manager
+358 50 411 7828