Työpaikat
EN

Avoin työpaikka

Account Manager Tori.fi B2B-myyntitiimiin!

Onko sinulla kokemusta B2B-myynnistä? Meillä on sinulle taitotasoasi vastaava positio Suomen vilkkaimman kauppapaikan parissa!

Mistä tässä on kyse?

Etsimme nyt myyntiuran eri vaiheissa olevia myyjiä Tori.fi – tiimiimme. Tehtävä on Account Manager positio, jossa myyt Tori-kaupat kauppapaikkaa pk-yrityksille. Tori-Kaupan avulla yritykset tavoittavat kuukausittain 2,4 miljoonaa ostoaikaisessa olevaa heille potentiaalista asiakasta! Tehtävässä pääset rakentamaan oman asiakassalkkusi ja vastaamaan asiakkaistasi koko asiakkuuden elinkaaren ajan. Työn alkuvaiheessa tehtävä koostuu uusasiakashankinnasta ja myyntisi tulee kasvamaan kumulatiivisesti asiakkuuksien määrän ja arvon kasvaessa.

Tori-Kauppojen lisäksi myymme myös Tori.fi -sivuston mediatilaa sekä lisäpalveluita, joten myyntireppusi tulee kasvamaan taitotasosi karttuessa.

Työ suoritetaan virtuaalimyyntinä modernilta toimistoltamme Helsingin Sörnäisistä ja myyntialueemme on koko Suomi.

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden päästä kiihdyttämään pk-yritysten myyntiä Suomen vilkkaimmalla kauppapaikalla
  • Motivoivan palkkamallin, jossa pystyt aidosti vaikuttamaan omaan ansiotasoosi (tiimimme palkkahaitari 3000-6000€/kk, ei palkkakattoa)
  • Huipputiimin, modernit työtilat ja jatkuvan valmennuksen

Oman myyntisalkun kasvattaminen vaatii työsuhteen alkuvaiheessa sinnikkyyttä, jonka vuoksi tarjoamme myyjillemme kolmelle ensimmäiselle kuukaudelle korotetun palkkamallin!

Bookers on Tori.fi:n yhteistyökumppani yritysmyynnin saralla. Olemme ainoa yritys Suomessa, joka myy Tori-Kaupat kauppapaikkaa yrityksille. Yhteistyömme on vakaa ja kestävällä pohjalla. Myyntimme on kasvanut vuosien mittaan kumulatiivisesti ja vuonna 2020 tulemme yltämään jo lähes 3 000 000€ vuosimyyntiin!

Palkkaus: Takuupalkka + provisio

Sijainti: Helsinki

 

Aloitus sopimuksen mukaan!

 

Lisätiedot tehtävästä:

Rasmus Araviita, Sales Team Manager

Puh: 040 411 1639

Hakuprosessista vastaa:

Marko Luttinen, HR Manager

Puh: 050 411 7828

Hae nyt!

Hakulomake

Työntekijätarinat

Työntekijät

Leijona vapautui häkistään!

Lue lisää

Työntekijät

Henkilöesittelyssä: Kim Ellonen, Sales Director

Lue lisää

Työntekijät

Marko Luttinen, HR Manager, Paluumuuttajana Bookersille!

Lue lisää