Työpaikat
EN

Avoin työpaikka

B2B-myyntineuvottelija Elisan – tiimiin!

Haemme myyjää Elisa – tiimiimme. Tehtävässä myyt koko Elisan tarjoamaportfoliota yrityksille! Edellytämme sinulta kykyä selvittää ja oivaltaa asiakkaan tarpeet ja ratkaista ne aktiivisella, sekä myyntiä edistävällä tavalla.

Sopiva henkilö positioon on nälkäinen, myyntityötä arvostava ja siitä nauttiva myyjä. Haemme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, joka näkee haasteet, sekä tulospalkkauksen mahdollisuutena. Olet päämäärätietoinen ja haluat näyttää kykysi B2B-myynnin parissa. Huolehdit omalta osaltasi myyntitavoitteiden täyttymisestä ja sinulla on nälkää asettaa uudet tavoitteet vanhat saavuttaessasi.

Toivoisimme että sinulla on jonkin verran kokemusta myyntityöstä, mutta tämä ei ole välttämätöntä, koska perehdytämme sinut tehtävään. Kokemus operaattoriratkaisujen myynnistä on etu, mutta ennen kaikkea on tärkeää, että olet hyvä omaksumaan uusia asioita nopeasti. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen sekä haastavan tehtävän. Työ tehdään puhelimitse ja se tarjoaa kattavan mahdollisuuden siirtyä tulevaisuudessa kenttätyöhön suurempien asiakkaiden pariin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta, sekä kannustavasta provisiojärjestelmästä.

 

Vaatimukset:

  • Aiempi kokemus myynti- tai asiakaspalvelutyöstä
  • Tavoitteellinen ja myynnillinen ote työntekoon
  • Hyvä ja selkeä artikulointikyky
  • Kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä ja hyvät taidot tietokoneen käytöstä
  • Rautainen asenne!

Tarjoamme:

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Nuorekkaan tiimin ja hyvän yhteishengen
  • Modernit työtilat ja työvälineet työtä tukemaan
  • Urakehitysmahdollisuuden aina kohti haastavampaa B2B-myyntiä tai esimiesasemaa
  • Säännöllisen työajan toimistoaikoihin ma-pe

Riikka aloitti meillä Elisan B2B-myyjänä ja on jo nyt ottanut seuraavan askeleen urapolullaan

Riikka tuli meille Elisan myymälästä, joissa hän myi Elisan tuotteita ja palveluita kuluttaja-asiakkaille. Ajatus itsensä kehittämisestä vahvistui ja halu siirtyä isompien kokonaisuuksien ja ratkaisujen ympärille konkretisoitui.

Myynti yritysasiakkaille on kokonaisvaltaista ratkaisumyyntiä, jossa etuna on osata hahmottaa ja kartoittaa asiakkaan liiketoimintaan. Uusiin palveluihin sijoittamalla yritys saa välillisiä säästöjä, työn tehokkuutta ja itse yrittäjän arki helpottuu.

Riikka teki Elisan yritysmyynnissä tavoitteen mukaista tulosta, jonka jälkeen eteni meillä Bookersilla toiseen myyntiprojektiin. Uudessa työssä hän pääsee päivittäin käyttämään Elisa myynnissä saatuja oppeja.

”Ponnahduslautaa, jossa pääset keskustelemaan 15-20 yrityspäättäjän kanssa päivittäin kannattaa muidenkin hyödyntää. Saadut opit ja tietotaito asiakkaan liiketoiminnasta antaa loistavat eväät mihin tahansa myyntityöhön!” on Riikan viesti kaikille Bookersista kiinnostuneille.

Aloitus sopimuksen mukaan!

 

Lisätiedot:

Marko Luttinen, HR Manager, Puh: 050 411 7828

Hakulomake

Työntekijätarinat

Työntekijät

Leijona vapautui häkistään!

Lue lisää

Työntekijät

Henkilöesittelyssä: Kim Ellonen, Sales Director

Lue lisää

Työntekijät

Marko Luttinen, HR Manager, Paluumuuttajana Bookersille!

Lue lisää