Työpaikat
EN

Avoin työpaikka

Myyntineuvottelija – Enefit

Etsimme nyt uusia sähkömyyjiä Enefit-myyntitiimiimme. Enefit on juuri rantautumassa Suomeen ja tavoitteet kasvulle on kovat. Enefitin sähkö on vihreää ja peräisin 100% uusiutuvista energianlähteistä. Olemme ainoa yritys, joka Suomessa myy Enefitin sähkösopimuksia, tule siis kanssamme rakentamaan uutta menestystarinaa sähkömyynnin parissa!

Enefitin vahvuus sähkömarkkinoilla on täysin ilmainen applikaatio, jolla pystyt seuraamaan omaa sähkönkulutustasi reaaliaikaisesti ja ajoittaa sähkönkulutuksesi ajankohtaan, joka on sinulle kaikkein kustannustehokkainta. Kyseisen applikaation ja edullisten hintojen avulla Enefitin asiakkaat ovat säästäneet sähkökustannuksissa keskiarvollisesti 15%, mutta parhaimmillaan jopa 40%!

Positio on meillä entry-level myyntipositio kohti B2B-myyntiä.

Näin ollen tarjoamme kattavan urapolun tehtävässä onnistuneille myyjille. Etsimme tehtävään ennen kaikkea positiivisen ja ahkeran työotteen omaavaa henkilöä. Myyntityö tehdään puhelimitse, joten aiempi myyntikokemus puhelimessa tai kokemus sähkömyynnistä katsotaan ehdottomasti eduksi tehtävässä. Tässä positiossa hakijan asenne ratkaisee!

Hae mukaan ja voit itse näyttöjesi pohjalta määrittää, missä positiossa tulet olemaan jo ensi syksynä!

Lisätiedot:

Marko Luttinen, HR Manager

Puh: 050 411 7828

Hakulomake

Työntekijätarinat

Työntekijät

Joni-Joonas Honkanen, COO, 10 vuotta takana Bookerslaisena!

Lue lisää

Työntekijät

Bookers-Kummi Iina Saarinen

Lue lisää

Työntekijät

Rasmus Araviita ja kovan tuloksen resepti

Lue lisää