Työpaikat
EN

Avoin työpaikka

B2B Ratkaisumyyjä

Onko sinulla kokemusta ratkaisumyynnistä, mutta kaipaat uusia haasteita? Mikäli vastasit kyllä, lähetä avoin hakemuksesi ja ota seuraava askel urallasi!

Kuvaus

Etsimme jatkuvasti uusia talentteja nopeasti kasvaviin B2B ratkaisumyyntitiimeihimme. Työtehtävä katsotaan oman kokemuksesi ja taitotasosi mukaisesti, joten se tullaan määrittelemään vasta haastattelun jälkeen. Suurin osa tehtävistämme on virtuaalimyyntiä, joka tapahtuu tietokoneen ja puhelinyhteyden välityksellä. Tehokkuus oman, sekä asiakkaan ajankäytön suhteen korostuu virtuaalimyynnissä, tästä syystä myyjämme yltääkin huipputuloksiin!

Edellytämme hakijalta

Aikaisempaa kokemusta B2B myynnin parissa, nopeaa reagointikykyä, sekä taitoa johtaa itseään. Perehdytämme työntekijän jokaiseen projektiin huolellisesti, mutta odotamme myös omatoimisuutta ja nopeaa oppimiskykyä.

Tarjoamme

Hyvän ansaintamahdollisuuden, modernit työtilat, työtehtävän, jossa pääset varmasti haastamaan ja kehittämään omaa myyntiosaamistasi, sekä tietenkin huippu kollegat, joiden kanssa työskentely on hauskaa ja tavoitteellista!

Älä odota huomiseen vaan, laita hakemuksesi jo tänään!

Lisätiedot:

Marko Luttinen, Manager, Sales and Recruitment

Puh: 050 411 7828

Hakulomake

Työntekijätarinat

Työntekijät

Bookers-Kummi Iina Saarinen

Lue lisää

Työntekijät

Rasmus Araviita ja kovan tuloksen resepti

Lue lisää

Työntekijät

Seuraa Coran etenemistä meillä!

Lue lisää