Työpaikat

Avoin työpaikka

Ratkaisumyyjä B2B

Onko sinulla kokemusta ratkaisumyynnistä, mutta kaipaat uusia haasteita? Mikäli vastasit kyllä, lähetä avoin hakemuksesi ja ota seuraava askel urallasi!

Kuvaus

Etsimme jatkuvasti uusia talentteja nopeasti kasvaviin b2b ratkaisumyyntiprojekteihimme. Projekti katsotaan oman kokemuksesi ja taitotasosi mukaisesti, joten se tullaan määrittelemään vasta haastattelun jälkeen. Suurin osa projekteista on virtuaalimyyntiä, joka tapahtuu tietokoneen ja puhelinyhteyden välityksellä. Tehokkuus niin oman, kuin asiakkaan ajankäytön suhteen korostuu virtuaalimyynnissä, tästä syystä myyjämme yltääkin huipputuloksiin!

Edellytämme hakijalta

Vahvaa aikaisempaa kokemusta b2b myynnin parissa, nopeaa reagointikykyä, sekä taitoa johtaa itseään. Hakijalla tulee myös olla hyvät taidot tietokoneen käytössä. Perehdytämme työntekijän jokaiseen projektiin huolellisesti, mutta odotamme myös omatoimisuutta ja nopeaa oppimiskykyä.

Tarjoamme

Hyvän ansaintamahdollisuuden, modernit työtilat, työtehtävän, jossa pääset varmasti haastamaan ja kehittämään omaa myyntiosaamistasi, sekä tietenkin huippu kollegat, joiden kanssa työskentely on hauskaa ja tavoitteellista!

Älä odota huomiseen vaan, laita hakemuksesi jo tänään!

Lisätiedot: Marko Luttinen, Puh: 050 411 7828

Hakulomake

Työntekijätarinat

Työntekijät

Seuraa Coran etenemistä meillä!

Lue lisää

Työntekijät

Q&A: Sarah Beijar ja Joonas Perkiö

Lue lisää

Työntekijät

Henkilöesittelyssä: Lilli Mitro

Lue lisää