Työpaikat

Avoin työpaikka

Sales Trainee

Oletko myynnistä kiinnostunut, oma-aloitteinen ja määrätietoinen henkilö? Etsimme nyt tulevia huipputekijöitä vahvasti kasvaviin B2B-myyntitiimeihimme. Aikaisempi myyntikokemus tai kaupallinen koulutus katsotaan eduksi tehtävässä.

Kuvaus

Sales Trainee – koulutuksessa tulet oppimaan koko myyntiprosessin aina alkupään uusasiakashankinnasta loppupään kaupan solmimiseen asti.

Trainee – jakso sisältää paljon valmennusta ja koulutusta, jotta opit tiedostamaan omat vahvuutesi myyjänä ja pystyt hyödyntämään niitä käytännön työssäsi. Et tule jäämään missään vaiheessa yksin, tavoitteenamme on jatkuva kehitys.

Eteneminen Trainee – jaksolla tapahtuu oman suoriutumisesi mukaisesti, joten pystyt aidosti vaikuttamaan siihen, kuinka nopeasti koulutusjaksolla etenet. Kun kehityksesi on oikealla tasolla, olet valmis siirtymään ratkaisumyynnin pariin.

Etsimämme henkilö

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, aidosti myynnistä kiinnostunut ja tavoitteellinen. Motivoidut uuden oppimisesta ja haluat haastaa itseäsi. Aikaisempaa myyntikokemusta et välttämättä tarvitse, mutta siitä on hyötyä tehtävässä ja omassa kehityksessäsi. Lopulta kuitenkin asenne ja motivaatio ratkaisee.

Tarjoamme

Taitotasoasi vastaavan tehtävän, urapolun b2b ratkaisumyyntiin, uudet ja modernit työtilat, sekä tietenkin huippu työkaverit!

Hae rohkeasti mukaan joukkoomme!

Lisätiedot: Marko Luttinen, Puh: 050 411 7828

Hakulomake

Työntekijätarinat

Työntekijät

Seuraa Coran etenemistä meillä!

Lue lisää

Työntekijät

Q&A: Sarah Beijar ja Joonas Perkiö

Lue lisää

Työntekijät

Henkilöesittelyssä: Lilli Mitro

Lue lisää