Työpaikat
EN

Avoin työpaikka

Töihin Välimeren aurinkoon?

Laajensimme 2018 Espanjan Torreviejaan

Sijainti

Espanjan toimipisteemme sijaitsee Torreviejan kaupungissa Costa Blancalla, jossa aurinkoisia päiviä on vuosittain keskimäärin 320.

Tehtävät

Kokemus myyntityössä on eduksi muttei haittaa, vaikka myyntityö olisi sinulle uutta. Annamme kaikki työssä onnistumiseen tarvittavat valmiudet Suomessa.

Avoimena on useita erityyppisiä, vaativuudeltaan eritasoisia puhelimitse toteutettavia ajanvaraustehtäviä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Osaamisen karttuessa on mahdollista vaihtaa vaativampaan tai profiililtaan toisenlaiseen tehtävään, kuten myyntitehtävään, turvallisesti saman talon sisällä. Kaikissa tehtävissä pärjää suomen kielellä. Autamme Espanjan työlupa- ja asuntoasioissa.

Joustavuus

Meillä kaikilla on sidoksia Suomessa. Vaikka työskentelisit Espanjan toimistossamme, voit joustavasti etätyöskennellä Suomen toimistossamme tarpeen mukaan. Vaikkapa kotimaan asioiden hoidon tai kesäloman yhteydessä.

Keijo ja Pia Luoto vastaavat yhtiön operatiivisesta johtamisesta, Keijo työskentelee yhtiön toimitusjohtajana ja työntekijöiden esimiehenä, Pia vastaa yhtiön taloudesta ja hallinnosta.

 

Keijo Luoto:

”Ruokakori on noin 34% edullisempi kuin Suomessa. Vuokra-asuminen on hyvin edullista, Torreviejan kaupungista saa esimerkiksi kolmion vuokralle keskustasta noin 450€ hintaan”

 

 

Näin haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevalla lomakkeella ja muista mainita avoimeen kenttään, että olet erityisesti kiinnostunut mahdollisuudesta työskennellä Espanjan auringossa.

Hakulomake

Työntekijätarinat

Työntekijät

Joni-Joonas Honkanen, COO, 10 vuotta takana Bookerslaisena!

Lue lisää

Työntekijät

Bookers-Kummi Iina Saarinen

Lue lisää

Työntekijät

Rasmus Araviita ja kovan tuloksen resepti

Lue lisää