Työpaikat
EN

Avoin työpaikka

Vakuutusalan ajanvaraaja

Haemme tulevaa ammattilaista vakuutusalan ajanvaraukseen.

Työnkuvaus

Tehtävässä olet tärkeässä osassa vakuutusyhtiön myyntiprosessia luoden myyntimahdollisuuksia vakuutusmyyjille. Ajanvaraus on usein ensimmäinen kontakti potentiaaliseen asiakkaaseen, siksi sen tärkeys korostuu. Tehtävä vaatii positiivista asennetta, sosiaalisuutta ja kykyä vakuuttaa asiakas.

Saavutuksiamme: Vuonna 2017 vakuutusyhtiöasiakkaamme kasvatti myyntiään 350% ajanvarauspalvelumme avulla!

Emme etsi valmiita talentteja, vaan koulutamme sinusta sellaisen. Keskimäärin työn oppiminen kestää 2kk, mutta sinnikkyydellä, maltilla ja oikealla asenteella opit työn varmasti! Olemme Suomen markkinajohtaja myynnin tehostuksessa ja opetamme sinulle kaiken alusta pitäen. Etsimme siis ennen kaikkea hyvää tyyppiä, jolla on halu oppia uutta ja rohkeutta asettaa itselleen tavoitteita!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme uudet, modernit työtilat Helsingin Sörnäisissä, ergonomiset työolosuhteet ja alan parhaat järjestelmät työtä tukemaan. Yrityskulttuurimme on vahva ja nuorekas, suuresta koostamme huolimatta teemme paljon asioita yhdessä. Käymme mm. urheilutapahtumissa ja vietämme usein hauskoja After Workeja. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan ja ”me-henki” on läsnä niin työssä, kuin myös työn ulkopuolisissa aktiviteeteissa.

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: Vakituinen
Paikka: Helsinki
Palkka: Kiinteä kuukausipalkka 1700€ + provisio

Työntekijätarina Bookerslaiselta, joka vaihtoi ravintola-alalta meille

 

”Olen viihtynyt Bookersilla todella hyvin, minut on otettu lämpimästi vastaan ja olen saanut jo paljon uusia ystäviä. Alussa työ jännitti, sillä olen koko elämäni tehnyt fyysistä työtä. Ennen haaveilin siitä, että voin pitää kahvi- ja lounastauot silloin, kun itse haluan, nyt sekin on mahdollista. Parasta työssä on se, että vaikka palvelenkin asiakkaita, voin omalla motivaatiolla ja työpanoksella vaikuttaa suoraan palkkaani. Vaikka palvelin ravintola-alalla asiakasta kuinka hyvin tahansa, ei se koskaan näkynyt palkassani, nyt se näkyy! Meidän porukassa parasta on se, että kaikki ovat eri lähtökohdista, joten porukkaan on helppo sopeutua.”

Fanni toimii meillä Bookers-Kummina!

 

Lisätiedot:

Eveliina Mäki, Recruiter

Puh: 050 358 8901

Aloitus sopimuksen mukaan!

Hakulomake

Työntekijätarinat

Työntekijät

Leijona vapautui häkistään!

Lue lisää

Työntekijät

Henkilöesittelyssä: Kim Ellonen, Sales Director

Lue lisää

Työntekijät

Marko Luttinen, HR Manager, Paluumuuttajana Bookersille!

Lue lisää