Elisa ja Bookers, 20 vuotta yhteistyötä

Elisa Oyj on Suomalainen markkinajohtaja tietoliikennepalveluiden alalla sekä digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Elisa tarjoaa vastuullisia ja kestäviä ratkaisuja yli 2,8 miljoonalle kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaalle.

Caset04.07.2023

Elisan ja Bookersin yhteistyön juuret ylettyvät 2000-luvun alkuun. Sieltä yhteistyömme on syventynyt vaiheittain ja tänä päivänä Bookers tuottaa Elisa Oyj:lle Account Management -palvelua.

Account Managerit keskittyvät proaktiiviseen ratkaisumyyntiin nimetyille salkkuasiakkaille. Bookers vastaa noin 4500 yrityksen myynnistä ja Elisan palveluiden tarjoamisesta näille nimetyille asiakkaille. Tätä tehtävää hoitaa 20 myyjän tiimi.

Bookersin Account Management -palvelun avulla Elisa on vahvistanut myyntiään ja asiakastyytyväisyyttään. Yhteistyö on mahdollistanut Elisan palveluiden entistä paremman tarjoamisen ja kasvattanut asiakaspohjaa. Elisa arvostaa Bookersin sitoutumista ja ammattitaitoa, mikä on tuonut merkittävää lisäarvoa heidän liiketoimintaansa.

Elisan myyntijohtaja Jarkko Jahnukainen kiteyttää yhteistyön:

”Yhteistyömme perustuu avoimuuteen ja luottamukseen. Bookersin suurin vahvuus on, että heillä on tahtoa ja kykyä muuttua, välillä nopeidenkin, Elisan vaatimusten ja markkinamuutosten mukana. Jatkuva kehittyminen ja parantaminen on edellytys, jotta pystytään vastaamaan alati muuttuvaan kilpailutilanteeseen ja toisaalta tyydyttämään yhä paremmin asiakastarpeet.”

Jiri Veistola, Bookersin Myyntiryhmäpäällikkö, kertoo, että tavoitteena on olla Elisan paras yhteistyökumppani kaikilla mittareilla, kuten myyntituloksissa, asiakastyytyväisyydessä, Elisan strategisten tuotteiden ja palveluiden myynnissä sekä raportoinnissa. Bookers haluaa toimia myös esimerkkinä muille Elisan kumppaneille.