Bookers-konserni

Bookers Groupin hallitus ja johto

Myyntipalveluyhtiö Bookersin strategiasta vastaa kuukausittain kokoontuva hallitus ja strategian toteuttamisesta ja operatiivisesta johtamisesta kuuden henkilön johtoryhmä.

Hallitus

Markus Jussila

Hallituksen puheenjohtaja

Markus on ollut mukana Bookersin hallituksessa tammikuusta 2020 alkaen ja siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi syyskuussa 2022. Jussila on perustajaosakkaana yrityskulttuuritoimisto Leidenschaftissa, sekä ohjelmistoyhtiö The Siqnificant Companyssa, aiemmin Jussila on vaikuttanut myös Mehiläisessä, Kuudennessa Kerroksessa ja Stella Palveluiden johdossa. Markuksella on pitkä kokemus eri alojen kasvuyhtiöistä ja niiden johtamisesta. Bookersin hallitukseen hän tuo osaamista erityisesti yrityskulttuurin rakentamisesta ja johtamisesta.

Artti Aurasmaa

Hallituksen jäsen

Artti on ollut mukana Bookersin hallituksessa lokakuusta 2020 alkaen ja toimi hallituksen puheenjohtajana syyskuuhun 2022 asti. Lisäksi Artti toimii Staria Oyj:n toimitusjohtajana, sekä Vincit Oyj:n ja DataCenter Group Oy:n hallituksissa. Artti on ollut mukana rakentamassa lukuisia menestyneitä kasvutarinoita ja hän on toiminut muun muassa 3StepIT:n, Ropo Capitalin, sekä Martelan Oyj:n toimitusjohtajan tehtävissä.

Inke Salonaho

Hallituksen jäsen

Inke on Bookers Groupin toinen pääomistajista. Inke on ollut mukana kehittämässä Bookersia yli 20 vuoden ajan, aina perheyhtiöstä Suomen johtavaksi myyntipalveluyhtiöksi asti. Inkellä on pitkä kokemus johtamisesta eri rooleissa, muun muassa Bookersin operatiivisena johtajana, sekä IT- ja projektijohdossa.

Joni-Joonas Honkanen

Hallituksen jäsen

Joni-Joonas on Bookers Groupin toinen pääomistaja. Joni-Joonaksella on pitkä ura kasvuyhtiöiden, skaalautuvien liiketoimintojen ja myynnillisen yrityskulttuurin syventämisen parissa työskentelystä.

Johtoryhmä

Inke Salonaho

Toimitusjohtaja, CEO

Inke on toiminut Bookersin toimitusjohtajana keväästä 2020 alkaen. Ennen toimitusjohtajuuttaan Inke on työskennellyt Bookersilla yli 20 vuoden ajan erilaisissa johtotehtävissä, kuten projekti-, ja IT- johdon tehtävissä.

Joni-Joonas Honkanen

Operatiivinen johtaja, COO

Joni-Joonas on työskennellyt Bookersilla vuodesta 2009. Joni-Joonas vastaa Bookersin operatiivisesta johtamisesta, valmentavan johtamisen yrityskulttuurista ja osallistuu tärkeimpien asiakkuuksien kehittämiseen. Joni-Joonas on aiemmin toiminut Bookersin kaupallisena johtajana, sekä useissa myynnin ja liiketoiminnan esimiestehtävissä.

Kim Ellonen

Liiketoimintajohtaja

Kim Ellonen on työskennellyt Bookersilla vuodesta 2014 alkaen. Kim toimii Bookersin liiketoimintajohtajana, vastuualueenaan Bookersin liiketoiminta ja asiakkuudet. Kim on aiemmin toiminut Bookersilla ICT-segmentin myyntijohtajana ja myynnin esimiestehtävissä. Ennen Bookersia Kim työskenteli myynnin ja asiakkuuksien tehtävissä Elisa Oyj:ssä.