Bookers-buukkauspalvelut

Kokemuksia Bookers

Bookers työnantajana satsaa työntekijöihinsä. Täällä onnistumisia löytyy ja omaan menestykseensä voi vaikuttaa, mutta hyvä työyhteisö syntyy hyvästä väestä. Eihän näitä puheita voi ottaa vakavasti, jos ne tulevat vain yrityksen suulla. Annetaan siis työntekijöidemme jakaa omia Bookers-kokemuksiaan:

Bookers työpaikkana

Fakta: 93% tänne hakeneista tuntee itsensä tervetulleeksi. Se on aikamoinen luku, mutta meitä se ei yllätä, koska työntekijämme ovat meille aidosti arvokkaita. Väkemme viihtyvyyteen sijoitetaan kunnolla – me nimittäin uskomme, että omaan tiimiin kannattaa satsata.

Etenkin uransa ensi askelia ottavat eivät ehkä tiedä tarkalleen, mihin suuntaan pyrkisivät. Monessa paikassa nuoret työntekijät voivat tuntea itsensä hiukan voimattomiksi, mutta Bookersilla urapolun suunnitteluun saa tukea, ja tavoitteet saa asettaa niin korkealle kuin haluaa. Haluamme auttaa jokaista etenemään.

Meille ovat tervetulleita kaikki, taustasta riippumatta

Olitpa sitten myyntiurasi alussa tai jo kokeneempi tekijä, otamme uudet Bookerslaiset aina lämmöllä vastaan. Parhaiten onnistumme yhdessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteisöllisyyttä ja tiimiytymistä

Myyntityö vaatii tietynlaista asennetta ja sinnikkyyttä, mutta elämää helpottaa tuntuvasti, kun taustalla on tiimi ja työyhteisö, jotka tukevat ja tarjoavat apua, kun se on tarpeen. Bookersilla tiimien yhteishenkeä vahvistetaan useammallakin tavalla – välillä toverillisia tiimien välisiä kisojakin järjestämällä. Yhteen hiileen puhaltamalla on helpompi onnistua, ja työtäkin on helpompi tehdä.

Hyvä työilmapiiri ei ole itsestäänselvyys, ja Bookers ottaa sen hyvin vakavasti. Etsimme aina riveihimme työntekijöitä, jotka haluavat menestyä, ja olemme huomanneet, että samanhenkisten ihmisten joukossa tavoitteet onkin helpompi saavuttaa.

Kokemuksia palkasta?