Työpaikat

Avoimet työpaikat

Elisa Account Manager Helsinkiin

Bookers toimii Elisan luotettavana kumppanina Elisan yritysmyynnissä ja haemme nyt nälkäistä, myyntityötä arvostavaa ja siitä nauttivaa yritysmyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Lue lisää

Vakuutusalan buukkaaja

Haemme tulevaa ammattilaista vakuutusalan ajanvaraukseen. Kulttuurimme on vahva ja nuorekas, Bookerslaisuus korostuu kaikessa tekemisessämme.

Lue lisää

Haluatko opiskelupaikan jossa maksetaan palkkaa?

Merkonomi

Kannustamme työntekijöitämme opiskelemaan ja kauttamme onkin valmistunut jo yli 40 merkonomia. Merkonomikoulutuksen voit suorittaa työn ohessa oppisopimuksella.

Työharjoittelu / opintojakso

Meille on tärkeää löytää tulevat talentit jo varhaisessa vaiheessa. Tämän vuoksi olemmekin jo työllistäneet opiskelijoita opintojaksoille ja työharjoitteluun, jossa opiskelijat pääsevät oppimaan myyntityötä niin, että työjakso tukee opiskelua ja täyttää kyseisen opintojakson tai työharjoittelun kriteerit. Tämän lisäksi voit ansaita jo opintojakson ajalta palkkaa ja olla myös itse aktiivisesti vaikuttamassa omaan palkkaasi.

Partneruus Haaga-Helian kanssa

Arvostamme ja haluamme tukea nuorten koulutusta. Uskomme, että hyvä koulutus antaa paljon eväitä työuralle, tästä syystä toimimmekin Haaga-Helian partneriyrityksenä myynnin linjalla. Haluamme työllistää nousevat talentit mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta pystymme omalta osaltamme tukea opiskelijoita joustavalla ja antoisalla työmahdollisuudella. Haluamme tukea myös muuta opiskelua ja tarjoammekin joustavat työajat, jotka voi sovittaa opiskelun oheen.