Huippumyyjän koti ja parhaiden brändien myynnin toteuttaja

HAE HETI JA SOITA! Eveliina Mäki, recruiter 050 358 8901

Fakta: 93% Bookersille hakeneista tuntee itsensä tervetulleeksi

Työpaikka on paljon muutakin kuin vain paikka tehdä työtä. Parhaat talentit viihtyvät meillä, koska kulttuurimme on mukaansatempaava, osaamisen jakaminen on päivittäistä ja meillä saa aidosti ystäviä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Myyntipalveluiden markkinajohtaja ja ainutlaatuinen mahdollisuuksien talo

Vuonna 1991 perustettu Bookers työllistää yli 250 myynnin ammattilaista. Olemme ainutlaatuinen myyntitaitojen summa. Huippuammattilaisten yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat aloittelevista tekijöistä vuosien myyntikokemuksen omaaviin. Yhteisöömme kuuluu joukko Suomen menestyneimpiä myyjiä, joilta uransa alkuvaiheessa olevat ammattilaiset pääsevät oppimaan osana 5-vaiheista myynnin urapolkua.

Luomme yhdessä oppien elämän kestäviä taitoja, joiden saavuttaminen on mahdollista jokaiselle. Mahdollisuuksien talossa menestyminen on jokaisesta itsestään kiinni, taustasta riippumatta. Meillä saa olla oma itsensä – ei ole vain yhtä oikeaa tapaa olla huippumyyjä.

Bookers-yhteisö

Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot, jotka bookerslaiset ovat yhdessä määritelleet. Ja ne ovat:

Olemme mahdollisuuksien talo jokaiselle

Olemme aina sanamme mittaisia

Kannamme vastuun yhdessä

Luomme ikimuistoisia hetkiä

Maksimoimme yhdessä potentiaalisi

Arvojen toteutumista arjessa mitataan vuosittain ulkopuolisen arvioijan, yrityskulttuuritoimisto Leidenschaftin, tuottamalla tutkimuksella. Kehitämme kulttuuria työntekijälähtöisesti vuosittain toteutettavalla laajamittaisella Siqni-henkilöstökyselyllä ja siitä johdettavalla kulttuurin kehitysohjelmalla.

Uramahdollisuuksia kahdessa eri liiketoiminnassa

Bookers koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta, Myyntipalvelut ja Booking, jotka tarjoavat eritasoisia uramahdollisuuksia aina työuran alkuvaiheesta kokeneisiin myynnin huippuammattilaisiin. Kaksi liiketoimintaamme sisältävät 5-vaiheisen urapolun, trainee-ohjelmia sekä työn ohessa suoritettavia liiketalouden ja johtamisen ammattitutkintoja.

170+

myynnin ammattilaista

80+

ajanvarausten ammattilaista

5

vaiheinen urapolku

ammattitutkintoja

liiketaloudessa ja johtamisessa

trainee-ohjelma

motivoituneille myyntiuran aloittajille

jatkuva valmennus

osana huippumyyjäksi kehittymistä
Bookers-myyntipalvelut

Ura Myyntipalvelut-liiketoiminnassa

Myyntipalvelut-liiketoiminta tarjoaa yli 170 myynnin ammattilaisen voimin myyntiä palveluna Suomen parhaille brändeille, joista esimerkkeinä Elisa, Tori, Tunturi ja S-Business. Myyntipalveluiden työpaikat sopivat parhaiten aiempaa myyntikokemusta omaaville ammattilaisille.

Bookers-buukkauspalvelut

Ura Booking-liiketoiminnassa

Booking-liiketoiminta on Suomen johtava vakuutus- ja finanssialan ajanvarauksiin keskittyvä yksikkö, ja työllistää yli 80 ajanvarausten ammattilaista. Booking-liiketoiminta työllistää ja kouluttaa ihmisiä, jotka aloittelevat uraa myynnin parissa. Booking-uran kautta parhaille tekijöille avautuu uramahdollisuuksia haastavamman myyntityön parissa osana Bookersin ainutlaatuista, 5-vaiheista urapolkua.

Kiinnostuitko? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.