Työpaikat
EN

Avoimet työpaikat

B2B-myyntineuvottelija Elisan – tiimiin!

Haemme myyjää Elisan Telesales – tiimiimme. Tehtävässä myyt koko Elisan tarjoamaportfoliota yrityksille!

Lue lisää

Myyntineuvottelija – Enefit

Etsimme nyt uusia sähkömyyjiä Enefit-myyntitiimiimme.

Lue lisää

Account Manager Tori.fi B2B-myyntitiimiin!

Haemme nyt vahvistusta rautaiseen Tori.fi B2B-myyntitiimiimme uuden Account Managerin voimin!

Lue lisää

Työllistämme korkeakouluopiskelijoita!

Opiskelu on yksi elämämme tärkeimpiä asioita ja se vaatii paljon aikaa ja panostusta. Haluamme tukea opiskelijoita tarjoamalla työn, jossa pystyt aidosti vaikuttamaan omaan ansiotasoosi.

Lue lisää

Töihin Välimeren aurinkoon?

Avoimena on useita erityyppisiä, vaativuudeltaan eritasoisia puhelimitse toteutettavia ajanvaraus tehtäviä kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Lue lisää

Sales Trainee

Oletko myynnistä kiinnostunut, oma-aloitteinen ja määrätietoinen henkilö? Koulutamme nyt tulevia huipputekijöitä vahvasti kasvaviin B2B-myyntitiimeihimme.

Lue lisää

B2B Ratkaisumyyjä

Onko sinulla kokemusta ratkaisumyynnistä, mutta kaipaat uusia haasteita? Mikäli vastasit kyllä, lähetä avoin hakemuksesi ja ota seuraava askel urallasi!

Lue lisää

Vakuutusalan ajanvaraaja

Haemme tulevaa ammattilaista vakuutusalan ajanvaraukseen. Kulttuurimme on vahva ja nuorekas, Bookerslaisuus korostuu kaikessa tekemisessämme.

Lue lisää

Haluatko opiskelupaikan jossa maksetaan palkkaa?

Merkonomi

Kannustamme työntekijöitämme opiskelemaan ja kauttamme onkin valmistunut jo yli 40 merkonomia. Merkonomikoulutuksen voit suorittaa työn ohessa oppisopimuksella.

Työharjoittelu / opintojakso

Meille on tärkeää löytää tulevat talentit jo varhaisessa vaiheessa. Tämän vuoksi olemmekin jo työllistäneet opiskelijoita opintojaksoille ja työharjoitteluun, jossa opiskelijat pääsevät oppimaan myyntityötä niin, että työjakso tukee opiskelua ja täyttää kyseisen opintojakson tai työharjoittelun kriteerit. Tämän lisäksi voit ansaita jo opintojakson ajalta palkkaa ja olla myös itse aktiivisesti vaikuttamassa omaan palkkaasi.

Partneruus Haaga-Helian kanssa

Arvostamme ja haluamme tukea nuorten koulutusta. Uskomme, että hyvä koulutus antaa paljon eväitä työuralle, tästä syystä toimimmekin Haaga-Helian partneriyrityksenä myynnin linjalla. Haluamme työllistää nousevat talentit mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta pystymme omalta osaltamme tukea opiskelijoita joustavalla ja antoisalla työmahdollisuudella. Haluamme tukea myös muuta opiskelua ja tarjoammekin joustavat työajat, jotka voi sovittaa opiskelun oheen.