Myyntipalveluiden markkinajohtajana yhdistämme toimialojensa parhaat yritykset ja markkinoiden huippumyyjät

Tarinamme.

Kun Bookers vuonna 1991 perustettiin, elimme Suomen historian syvimmän laman kynnyksellä. Jo alussa tapamme toimia oli ihmisiä arvostava ja sanansa mittainen. Uskoimme ihmiseen ja innostuksen luomiin mahdollisuuksiin elämässä. Liikeideamme on säilynyt samana kolme vuosikymmentä: yhdistämme toimialan parhaat yritykset ja markkinoiden huippumyyjät.

Bookers-uusasiakashankinta-yrityksille

Tänään, kolme vuosikymmentä myöhemmin olemme siirtyneet aikaan, jossa pandemia on aiheuttanut ennennäkemättömän nopean transformaation kasvokkain tehtävästä myyntityöstä etämyyntiin. Tänä päivänä yritysten menestyksen yksi peruspilari on etämyynnin osaaminen ja ammattitaitoisen myyntijohtajan onnistumisen tukena ovat oman myynnin lisäksi osaavat ja joustavat myynnin kumppanit.  Myyntipalveluyhtiönä tehtävämme on auttaa asiakkaitamme olemaan askeleen edellä tässä suuressa muutoksessa ja varmistaa myynnin onnistuminen.

Olemme mahdollisuuksien talo jokaiselle. Innostamme ihmisiä kasvamaan huippuammattilaisiksi ja tarjoamme ikimuistoisia hetkiä, jotka jättävät elämänkestäviä muistoja ja kasvattavat osaamista. Haluamme kasvaa, huolehtia ihmisistä ja jättää jäljen maailmaan: luoda vauraampaa ja vastuullisempaa maailmaa, jossa myynti näkyy, tuntuu ja vaikuttaa.

Tästä kaikesta syntyy Suomen johtava myyntipalveluyhtiö.

Arvot ovat kulttuurimme kulmakivi.

Ainutlaatuinen huippumyyjien yhteisömme on määritellyt meille arvot. Ne ohjaavat kaikkea toimintaamme ja päätöksentekoamme. Tutkimme vuosittain ulkopuolisen arviointiyrityksen, yrityskulttuuritoimisto Leidenschaftin, toimesta arvojemme toteutumista Bookersin arjessa.

Bookers-yritys

Olemme mahdollisuuksien talo

Olemme aina sanamme mittaisia

Kannamme vastuun yhdessä

Luomme ikimuistoisia hetkiä

Maksimoimme potentiaalisi

Bookers-konserni pähkinänkuoressa

Bookers Group -konserni koostuu viidestä tytäryhtiöstä: Bookers Finland Oy, Bookers Connect Oy, Lead Company Oy,  Prime Blue Oy ja Mirus Solutions Oy.  Bookers Group on 100-prosenttisesti kotimaisessa omistuksessa ja omistajat ovat päivittäin mukana johtamassa ja kehittämässä Bookersin toimintaa.

Vuonna 1991 perustetun Bookersin liikevaihto ylittää 12 miljoonaa euroa ja liiketulos on reilusti positiivinen. Bookersin luottoluokitus edustaa vahvinta AAA luokkaa ja yhtiössä työskentelee yli 250 myynnin huippuosaajaa.

14 M€

vuotuinen liikevaihto

AAA

luottoluokitus

250+

myynnin huippuosaajaa

>50

suositteluindeksi (NPS)

100%

kotimainen omistus

30

vuoden kokemus myyntipalveluista
Bookers-konserni

Hallitus ja johto

Tutustu Bookers Groupin hallitukseen ja johtoon.

Ura Suomen johtavassa myyntipalveluyhtiössä?

Rekrytoimme ja koulutamme kahteen liiketoimintamme sekä uransa alkuvaiheessa olevia että kokeneita myynnin ammattilaisia.