Terveystalo Oyj ja Bookers Group – Myyntikumppanuutta Terveiden Työpaikkojen puolesta

Terveystalo Oyj on johtava terveys- ja hyvinvointipalveluiden tarjoaja Suomessa. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman työterveyspalveluita kaikenkokoisille työnantajille ja pyrkii rakentamaan yhdessä asiakkaidensa kanssa Terveitä Työpaikkoja. Tavoitteena on huomioida kaikki työntekijöiden terveyteen vaikuttavat tekijät, kuten turvallinen työympäristö, aktiivinen johtaminen ja kannustava työyhteisö.

Caset08.08.2023

Aiemmin Terveystalon PK-sektorin myynnissä ei ollut proaktiivista asiakashankintaa, jonka vuoksi tarjouspyyntöihin reagointi ei aina tapahtunut halutulla nopeudella. Terveystalo etsi kumppania, joka auttaisi heitä asiakashankinnassa PK-yritysten segmentissä. Tämän tarpeen täyttämiseksi he valitsivat Myyntipalveluyhtiö Bookersin.

Terveystalo ja Bookers aloittivat yhteistyön proaktiivisen asiakashankinnan parissa. Bookersin myyntitiimi loi yhdessä Terveystalon kanssa tehokkaan myyntiprosessin, jolla tavoiteltiin uusia potentiaalisia PK-yrityssegmentin asiakkaita. Tämän myötä myyntiyhteistyö laajeni ja Bookers myös auttoi Terveystaloa tarjouspyyntöihin vastaamisessa sekä kaupallisten tarjousten ja uusien asiakassopimusten laatimisessa.

Yhteistyön kolmannessa vaiheessa Terveystalo ja Bookers päättivät edelleen laajentaa kumppanuuttaan. Tänä päivänä Bookersin tehtäväkenttään sisältyy myös PK-sektorin nykyisten työterveysasiakkaiden palvelu- ja hinnoittelutasojen päivittämiset. Tämä auttaa Terveystaloa pitämään nykyiset asiakkaat tyytyväisinä ja varmistaa, että asiakkaat saavat tarvitsemansa terveyspalvelut kilpailukykyiseen hintaan.

Yhteistyö Terveystalon ja Bookersin välillä on osoittautunut menestyksekkääksi. Proaktiivinen asiakashankinta parantaa Terveystalon näkyvyyttä PK-yritysten keskuudessa ja auttaa saamaan uusia asiakkaita. Tarjouspyyntöjen hoitaminen sujuvasti takaa, että mahdolliset liidit käsitellään ammattitaitoisesti ja ripeästi jopa saman päivän aikana. Lisäksi palvelu- ja hinnoittelutasojen päivittäminen auttaa vahvistamaan Terveystalon asemaa nykyisten asiakkaiden keskuudessa.

Terveystalo ja Bookers jatkavat yhteistyötään edelleen. Yhteisenä päämääränä on rakentaa terveitä työpaikkoja sekä tarjota asiakkaille kattavat ja laadukkaat työterveyspalvelut. Tästä hyötyvät ennen kaikkea suomalaisten yritysten sadattuhannet työntekijät Terveempien Työpaikkojen muodossa.