Palvelumme

Bookers koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: myyntiä ulkoistettuna asiantuntijapalveluna tarjoavasta Myyntipalvelut-liiketoiminnasta ja Suomen johtavasta ajanvarauksiin erikoistuneesta yksiköstä, Booking-liiketoiminnasta.

Myyntipalvelut

Myyntipalvelun avulla muutamme visioita voittaviksi myyntikonsepteiksi ja kohderyhmiä laadukkaiksi myynnin tuloksiksi. Päätuotteemme on Myyntipalvelu, Sales as a Service, joka merkitsee myynnin kokonaisvaltaista toteuttamista palveluna.

Myynnin huippuammattilaiset myyvät puolestasi ja luovat myynnistä yrityksesi kilpailuedun — yli 30 vuoden kokemuksella. Johtavat pankit, vakuutusyhtiöt ja teleoperaattorit luottavat etämyynnin osaamiseemme.

Ajanvarauspalvelut

Booking-liiketoimintamme Suomen johtava vakuutus- ja finanssialan ajanvarauksiin sekä asiantuntija-alojen ensikohtaamisiin erikoistunut yksikkö.

Sovimme tapaamisia ja luomme brändättyjä ensikohtaamisia toimialojensa johtaville yrityksille. Yli 100 henkilön tiimimme sopii päivittäin yli 900 asiakastapaamista, verkkotapaamista ja soittoaikaa eri alojen asiantuntijoille.