Bookers-uusasiakashankinta

Uusasiakashankinta mahdollistaa uusia aluevaltauksia

Muuttuvassa markkinatilanteessa rautainen myynti voittaa aina. Uusasiakashankinta on haastavaa bisnestä, mutta Bookers on kehittänyt sen selättämiseen oman kaavansa, jossa tuloksia lähdetään tekemään asiakkaan tarpeita tarkkaan kuunnellen ja myyntiosaamista vankasti tukien. Yrityksen asiakashankinta onnistuu parhaiten, kun luottaa ammattilaiseen, joka tuntee varmasti kaikki asiakashankinnan keinot. Tarjoamme kokonaisvaltaisena palveluna uusasiakashankintaa, joka auttaa kasvattamaan liiketoimintaa ja saavuttamaan tavoitteet. Meidän palvelumme ei ole vain prosessi, vaan tärkeä strateginen siirto, joka vie yrityksen lähemmäs menestystä.

Uusasiakashankinnassa asiakaskokemus ratkaisee

Uusasiakashankinnassa markkinat, kohderyhmät ja strategiset tavoitteet tulee määritellä tarkkaan. Mitä selvemmillä säännöillä työtä lähdetään tekemään, sitä parempia tuloksia ja sitä laadukkaampia liidejä asiakashankinnasta syntyy.

Bookersin vuosien aikana hiottujen myyntiprosessien myötä uusasiakashankinta on kokonaisuus, joka tuottaa todennettavia tuloksia. Myyjämme osaavat kuulostella sekä markkinoita että potentiaalisten asiakkaiden tarpeita, ja tarjota oikeita ratkaisuja oikealla hetkellä. Tällainen ratkaisumyynti synnyttää myyjän ja potentiaalisten asiakkaiden välille luottamusta, joka aina kriittisen tärkeää kun kyseessä on kumpi tahansa: B2B asiakashankinta tai uusasiakashankinta B2C-ympäristössä.

Miksi valita Bookersin uusasiakashankinta?

Ymmärrämme, että aika ja resurssit voivat olla rajallisia voimavaroja liiketoiminnassa. Vaikka prosessit olisivat jo entuudestaan kohdallaan, voi uuden asiakaskunnan tavoittelu tuottaa tuskaa – oli kyseessä sitten aloittelevan yrityksen asiakashankinta tai valmiiksi menestyneen yrityksen uusasiakashankinta. Työhön vaadittavaa omistautumista ja taitoa on löydettävissä kuitenkin sitä työkseen tekeviltä Bookersin uusasiakashankinnan ammattilaisilta.

Bookersin uusasiakashankinta on aina räätälöity kokonaisuus. Prosessit käydään yhteistyön aikana yksilöllisesti läpi, jolloin katsotaan, että yrityksen asiakashankinta sopii yhteen kaiken myynnin kanssa. Oli tavoitteissa sitten aggressiivinen asiakashankinta tai tasaisempi kasvu, luomme yhdessä sopivimmat toimintatavat. Meillä on vuosikymmenten kokemus uusasiakashankinnasta eri toimialoilla. Tiedämme, mitkä strategiat toimivat ja miten ne sovitetaan juuri sinun liiketoimintaasi.

Paljonko uusasiakashankinta maksaa?

Uusasiakashankinta on pitkäaikainen prosessi, joka vaatii aikaa, resursseja ja asiantuntemusta, mutta joka tuo hyvin toteutettuna mittavaa arvoa yritykselle. Uusasiakashankinnan hinta voi olla eri yrityksille erisuuruinen riippuen valituista strategioista ja tavoitteista. Tavoitteenamme on löytää tehokkaimmat ja kannattavimmat tavat suorittaa uusasiakashankintaa asiakkaamme liiketoimintatavoitteiden mukaisesti.

Bookersin uusasiakashankinta aloitetaan aina pilottijaksolla, jonka aikana yritykselle yksilöllisesti luotua strategiaa kokeillaan ja optimoidaan. Pilotin aikana saamme tarvittavan datan, jonka pohjalta voimme keskustella saaduista tuloksista ja jatkotoimenpiteistä sekä asiakashankinnan hinnasta. Yhdessä luomme kuitenkin realistisen ja kestävän budjetin yhteistyölle, joka tukee liiketoiminnan kasvua ja saavuttaa halutut tulokset.

Juho Hankkio

Head of Sales | Uudet asiakkuudet