Epassi ja Bookers – Kasvua lounasetupalveluiden verkostoon etämyynnin avulla

Epassi, Suomen johtava lounasetupalvelu, lähti yhteistyöhön Bookersin kanssa tavoitteenaan kasvattaa lounasetua tarjoavien toimijoiden verkostoa. Tarkoituksena oli luoda Suomen laajin verkosto lounasedun käyttäjille ja hyödyntää etämyynnin mahdollisuuksia verkoston kasvattamisessa.

Caset04.12.2023

Alusta alkaen oli tarkoituksena tukea Epassin omaa myyntityötä ja kasvattaa entistä tehokkaammin Epassin lounasetua tarjoavien toimijoiden verkostoa. Yhteistyön ansiosta verkosto onkin laajentunut nopeasti ja vakaasti noin 100 uuden ravintolan ja vähittäiskaupan verran kuukaudessa. Epassin nykyinen verkosto onkin jo ylittänyt 40 000 toimipaikan rajapyykin. Tämä on merkittävä saavutus.

Bookersin vankka kokemus etämyynnistä ja verkostojen laajentamisesta on luonut erinomaisen pohjan yhteistyön menestykselle. Yhdessä on onnistuttu rakentamaan tehokas prosessi, joka on mahdollistanut etämyynnin sekä lounasetua tarjoavan toimijan helpon pääsyn verkostoon. Bookersin myyntitiimi kartoittaa potentiaalisia kumppaneita ja saattaa heidät yhteen Epassin kanssa. Tämä tehokkaaksi ja toimivaksi hiottu yhteistyömalli on mahdollistanut nopean kasvun verkostossa ja luonut vahvan perustan pitkäaikaiselle menestykselle.

Epassi on vankistanut asemaansa luotettuna lounasetupalvelujen tarjoajana Suomessa. Bookersin avulla on onnistuttu luomaan entisestäänkin laajeneva verkosto lounasetua käyttäville asiakkaille.

Epassin ja Bookersin yhteistyö on ollut menestystarina, josta kaikki osapuolet ovat hyötyneet. Epassi on saavuttanut tavoitteensa laajentaa verkostoaan merkittävästi, ja Bookers on vahvistanut asemaansa etämyynnin ja verkostojen kasvattamisen asiantuntijana. Tämä yhteistyö jatkuu edelleen menestyksekkäästi ja luo sadoille tuhansille Epassin käyttäjille entistä parempaa valikoimaa lounasetupalveluiden parissa.