Intohimoista myyntiä paremman työelämän puolesta

Eezy on työelämän asiantuntijayhtiö. Eezyn tavoitteena on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle.

Caset04.07.2023

Siqni on puolestaan maailman ensimmäinen työntekijäymmärrystä kerryttävä ja työntekijäkokemusta mittaava henkilöstökysely, joka auttaa organisaatioita kohdentamaan kehityspanostuksiaan työhyvinvoinnin ja motivaation kannalta merkityksellisiin asioihin.

Myyntiyhteistyö Siqnin parissa alkoi vuonna 2021 ja Bookers keskittyy Siqnin proaktiiviseen myyntiin. CXO-tason myyntitapaamisia on viikoittain. Tavoitteena on levittää Siqnin ilosanomaa ja tarjota yrityksille yksilölähtöinen tapa ymmärtää työntekijöitä Siqnin avulla ja siten edistää organisaatioiden kehitystä.

Eezy Siqnin myyntijohtaja Tom Grönlund kertoo, että Bookers yhteistyö on merkittävästi kasvattanut Siqnin asiakaskuntaa sekä mahdollistanut vankan pohjan Siqnin jatkokehittämiseen. Eniten hyötyvät kuitenkin vuositasolla kymmenet tuhannet työntekijät ja suomalainen työelämä, kun organisaatioita johdetaan entistä enemmän työntekijäymmärryksen kautta.