Nets: Myynnin tehostusta haastavassa markkinatilanteessa

Maksupalveluita ja maksupäätteitä tarjoava Nets etsi itselleen kumppania, joka pystyisi haastavassa markkinatilanteessa ottamaan koko myynnin prosessin hoitaakseen ketterästi ja tuloksellisesti. Globaalina toimijana ja alansa edelläkävijänä, Nets on meille hyvin mielekäs yhteistyökumppani ja asiakkuus.

Caset18.12.2018

Pilottijakson kautta yhteistyöhön

Netsin tilanne oli samanlainen kuin monella kohtaamallamme asiakkaalla. Tuote, palvelu ja prosessi ovat erinomaiset ja kunnossa, mutta myynnissä oli tarve testata, kuinka ulkopuolisen toimijan kautta pystymme tehostamaan myyntiprosessia. On usein järkevää lähestyä yhteistyötä pilottijaksolla. Tämän aikana nähdään miten hyvin toimintatavat sopivat yhteen ja syntyykö toivottuja tuloksia. Netsin kanssa yhteistyö alkoi tehokkaasti ja tulokset olivat nousujohteisia heti alusta alkaen.

”Yhteistyö Bookers Sales Avenuen kanssa käynnistyi hyvinkin saumattomasti, ja pääsimme hyviin tuloksiin nousujohteisesti jo pilottijakson aikana.” Panu Poutanen, Head of Sales, Nets.

Projektien kriittinen tarkastelu on elintärkeää

Asiakuuksiemme kehittyessä ja yhteistyömme syventyessä on tärkeää seurata ja mitata tuloksia. Omassa liiketoiminnassamme uskomme vahvaan ja vankkaan kasvuun ja haluamme projisoida tätä myös jokaiselle asiakkaallemme. Netsin kanssa olemme liikkumassa hyvään suuntaan ja uskomme, että pystymme tarjoamaan tuloksia ja tehokkuutta myynnissä ja sen ulkopuolellakin vielä pitkään.

”Yhteistyömme on hyvässä vauhdissa ja tulemme jatkossakin käyttämään Sales Avenuen palveluita.” Netsin Head of Sales, Panu Poutanen.