Asiakastarina – Grenkeleasing Oy

Uutiset30.11.2022

Vuosi on lopuillaan ja yhteistyön vuonna 2022 kanssamme on aloittanut moni toimialansa johtava toimija.

Yksi mielenkiintoisimmista brändeistä on Grenkeleasing Oy. Grenke toimii globaalisti 33 maassa, työllistää yli 1900 työntekijää ympäri maailmaa, sekä rahoittaa yrityksiä reilulla 2,4 miljardilla eurolla vuositasolla. Luvut vakuuttaa, alansa parhaita brändejä ehdottomasti.

PK-yritysten kasvua jarruttavana tekijänä on aiemmin ollut haasteet järkevän rahoituksen saamisessa. Grenke mahdollistaa Suomessa ainoana rahoitusyhtiönä Master-Lease puitesopimusmallin myös PK-yrityksille. Sopimus mahdollistaa asiakkaalle joustavan tavan toteuttaa vuotuisia investointeja, tuo selkeyttä budjetointiin ja ehkä hienoimpana antaa mahdollisuuden vapauttaa omaa pääomaa liiketoiminnan kasvattamiseen. Vastaavista vuotuisista ”limiitti sopimuksista” ovat aiemmin päässeet nauttimaan vain selkeästi suuremmat yritykset.

PK-yrityssektorin hyvinvointi ja kasvu on yhteiskunnan kannalta äärettömän merkittävä asia. Myyntipalveluyhtiö Bookersille on upeaa saada olla Grenken myyntikumppanina luomassa parempaa hyvinvointia meille kaikille.

”Me Grenkellä haemme vuodelle 2022 voimakasta kasvua ja olemmekin satsanneet erityisen paljon uusien asiakkuuksien avaamiseen. Tässä työssä Bookers myyntikumppaninamme on ollut merkittävässä roolissa”: toteaa Grenkeleasingin myyntijohtaja Peter Sandell

Bookersilla Grenkeleasingin myyntihakkeessa Sales Managerina toimiva Timo Hirvisalo puolestaan toteaa: ”Koin heti yhteistyön alusta asti, että Grenkeleasingin palvelutarjooma on yrityksiä kiinnostava ja markkinoilla hyvin vastaanotettu palvelu. Oma laskentaekonomin koulutustaustani sekä aiempi työni tilintarkastastajana on auttanut minua löytämään asiakkaillemme aina sen tilanteeseen parhaiten sopivan rahoitusratkaisun”

Bookers hakee aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita vuodelle 2023. Olisiko sinun organisaatiosi yksi ensi vuoden mielenkiintoisimmista yhteistöistä?

Kuvassa: vasemmalla Grenken asiakkuudesta Bookersilla vastaava Head of Sales Juho Hankkio ja oikealla Grenkeleasing Oy:n myyntijohtaja Peter Sandell