Bookers Group Oy kahmii myynninulkoistusmarkkinaa – hallituksen puheenjohtajaksi kasvujohtaja Markus Jussila

Uutiset12.09.2022

Suomen johtava myyntipalveluyhtiö hakee kasvulleen uutta kulmakerrointa. 14 Meur liikevaihtoa takova, yli 30-vuotias myyntipalveluyhtiö työllistää jo 250 myynnin osaajaa Suomessa. Hallituksen puheenjohtajanimitys kertoo yrityskulttuurin merkityksestä kasvun mahdollistajana.  

Suuryritysten myyntikumppanina tunnetun Bookersin menestyksen takana on hyvin johdettu myyntiorganisaatio, teknologian ja datan hyödyntäminen sekä tarkat toimintamallit. Yhtiö lupaa asiakkailleen kasvua palveluna.

  • Maailman suurimmat yritykset hyödyntävät tottuneesti Sales as a Service -kumppaneita oman myyntinsä tukena. Erityisesti taantuman läheisyys paineistaa myyntiä. Siksi myös Suomessa hyödynnetään enenevässä määrin kustannustehokkaita ja joustavampia vaihtoehtoja kasvun vauhdittamiseksi. Oman kasvumme kannalta meille on nyt keskeistä kasvaa markkinaa nopeammin, ehkä myös kansainvälisesti, toteaa Bookersin toimitusjohtaja Inke Salonaho.

Bookersin hallituksen puheenjohtajaksi nouseva, useita kasvuyhtiöitä luotsannut Markus Jussila on toiminut yhtiön hallituksen jäsenenä vuodesta 2020. Jussila on perustajaosakkaana yrityskulttuuritoimisto Leidenschaftissa sekä ohjelmistoyhtiö The Siqnificant Companyssa, jotka Eezy Oyj osti yrityskaupassa keväällä 2022. Lisäksi hän on perustajaosakas nopeasti kasvavassa ravintolaketju Pretty Boy Wingeryssä. Aiemmin Jussila on vaikuttanut myös Mehiläisessä, Kuudennessa Kerroksessa ja Stella Palveluiden johdossa.

  • Kasvun rakentamisessa Markuksen rooli on merkittävä. Hänellä on laaja-alainen toimialaymmärrys sekä vahvat näytöt onnistuneiden kasvutarinoiden rakentamisesta. Lisäksi Markuksen syväosaaminen yrityskulttuurin kehittämisestä on meille korvaamatonta. Iloksemme, aiemmin puheenjohtajana toiminut Artti Aurasmaa jatkaa edelleen hallituksessa. Hallitustyöskentely on kehityksemme selkäranka ja varmistaa että katse pysyy oikeissa asioissa, Salonaho sanoo.

Lisätiedot:

Inke Salonaho

Toimitusjohtaja, Bookers Group

inke.salonaho@bookers.fi

050 5945 222