Bookers jalkautuu yhä syvemmälle oppilaitoksiin!

Uutiset29.06.2022

Bookers-myyntipalvelut

Kesän rekrytoinnit alkavat olemaan maalissa ja nyt katse siintää jo tulevassa syksyssä ja sen tuomissa mahdollisuuksissa.

H1 aikana olemme nähneet upeita urapolkutarinoita, Bookerslaisia yhdistää halu kehittyä ja kasvaa myynnin ammattilaisiksi. Yksi yleistyvä trendi H1 aikana tehdyissä rekrytoinneissa on alanvaihtajat, toinen tradenomit. Yhä useammalla Bookerslaisella on tradenomitausta ja se on huomattu myös valmennuksissamme. Koulussa opitut asiat osataan pukea hienosti sanoiksi ja valmennuksissa opitut asiat viedään viipymättä käytäntöön. Tämä tukeekin sitä, että tradenomitaustaiset myyjät etenevät meillä ennätysajassa yritysmyynnin pariin!

Myynti on asiantuntija-ammatti

Tradenomien nopea eteneminen on ollut yksi selkeä indikaatti siihen, että oppilaitosyhteistyötämme on syvennettävä. Syksyllä tulemmekin olemaan asiantuntijaluennoitsijoina mm. Haaga-Heliassa, Laureassa, Metropoliassa ja Arcadassa. Asiantuntijaluentojen lisäksi verkostoidumme opiskelijoiden kanssa myös kampuksilla ja erilaisissa tapahtumissa.

Rakennamme tulevaisuuden urapolkuja tradenomeille

Myyntitaito on taito, joka kestää läpi elämän ja siitä on hyötyä kaikkialla, niin työelämässä, kuin myös vapaa-ajalla. Miksipä et siis hankkisi myyntitaitoa jo uran alkumetreillä? Bookers on huippumyyjien koti ja ovemme ovat aina auki motivoituneille ja oppimishaluisille tulevaisuuden talenteille!

Kurkkaa avoimet positiomme tästä.

Toivotamme oikein hyvää ja aurinkoista kesää juuri sinulle! 🙂