Buukkauspalvelusta pontta yrityksen kasvuun

Monelle yritykselle myynti ja asiakashankinta ovat raskaita ja aikaavieviä prosesseja – joita ilman kasvua ei kuitenkaan tapahdu. Jotta tapaaminen ja uusi asiakkuus syntyvät, asiakasta voi joutua tavoittelemaan jopa kymmeniä kertoja. Tämä puhelimessa käytetty aika on pois yrittäjän muusta tekemisestä mutta silti elintärkeää asiakkuuksien löytämisen kannalta. Siksi on järkevää ulkoistaa myynti yritykselle, jonka varsinaista osaamisalaa myynti, buukkaus, asiakashankinta ja B2B ovat.

Uutiset24.01.2024

Myynnin ulkoistaminen - Bookers

Buukkauspalvelumme tarjoavat valtavasti mahdollisuuksia yrityksille, jotka haluavat panostaa myyntiin ja kasvuun. Me Bookersilla olemme aina pitkäjänteinen kumppani, ja keskitymme tarjoamaan laadukkaita ensikohtaamisia, jotka ovat olennainen osa brändinrakennusprosessia ja myyntitavoitteiden saavuttamista.

Buukkauspalvelu myynnin edistäjänä

On useita syitä, miksi yrityksen kannattaa harkita myynnin buukkauspalvelun ulkoistamista siihen erikoistuneelle palveluntarjoajalle. Ulkoistaminen voi johtaa merkittäviin kustannussäästöihin: oman myyntihenkilöstön palkkaaminen ja kouluttaminen voi olla kallista ja aikaavievää, kun taas ulkoistaminen buukkauspalvelulle voi muodostua kustannustehokkaammaksi ratkaisuksi. Ulkoistaminen buukkauspalvelulle mahdollistaa yritykselle keskittymisen ydinosaamiseensa, kun myynti jätetään asiantuntijoiden huoleksi. Tämä kasvattaa myyntiä ja auttaa muodostamaan parempia asiakassuhteita, kun yritys keskittyy tarjoamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita. Myynnin ulkoistaminen myös tarjoaa joustavuutta henkilöstön ja resurssien osalta. Yritys voi säätää palvelun tasoa buukkauspalvelun tarjoajan kanssa yrityksen tarpeiden mukaan. Meillä Bookersilla myyntistrategia suunnitellaan aina yksilöllisesti yrityksen tarpeisiin.

Miksi valita Bookers?

Bookersilla tuotamme laadukkaita myyntipalveluita ja korkealaatuisia asiakaskohtaamisia tavoitteenamme asiakkaiden myyntitavoitteiden saavuttaminen – olivat ne sitten suuria tai pieniä, lyhyen tai pitkän aikavälin tavoitteita.

Asiakkaallemme nimetään aina henkilökohtainen myynnin johtaja ja myyntitiimi, jotka ovat vain ja ainoastaan asiakkaan palveluksessa. Erona perinteiseen, yrityksen omaan myyntiorganisaatioon on se, että Bookersin kanssa toimiessaan asiakas maksaa pelkästään tuloksista.

Monet Suomen johtavat brändit, kuten pankit, vakuutusyhtiöt, rahoittajat ja B2B-alan palveluyritykset, ovat jo luottaneet buukkauspalveluihimme ja saavuttaneet toivomiaan tavoitteita. Yhteistyömme heidän kanssaan on ollut monivuotista, kehittävää, pitkäjänteistä ja kiiteltyä. Jatkossa voimme Bookersilla auttaa myös sinun yritystäsi saavuttamaan menestyksen seuraavat askeleet.