Inke Salonaho Bookersin toimitusjohtajan tehtäviin

Bookersin hallituksen jäsen ja pitkään operatiivisena johtajana toiminut Inke Salonaho siirtyi huhtikuussa 2020 Bookers Groupin toimitusjohtajaksi.

Uutiset24.04.2020

Bookers on saavuttanut paikkansa Suomen johtavana myynnin palvelutalona ja seuraavien viiden vuoden tavoite on ottaa markkinajohtajuus myynnin ulkoistusten palvelumallien rakentajana ja tuplata yrityksen koko niin liikevaihdossa, kuin työntekijämäärässä. Tämä edellyttää prosessien ja palvelumallien aktiivista kehitystä ja toimitusjohtajan rooli tuleekin Bookersilla olemaan jatkossa entistä enemmän strategisesti liiketoimintaa kehittävä.

”Talossamme on ainutlaatuinen määrä myyntiosaamista, sitoutunut ja ammattitaitoinen johto, sekä kokenut hallitus.”

”Tämä poikkeuksellinen aika, jota koronaepidemian keskellä elämme, on haastava ja asettanut meidät tilanteeseen, jossa meidän on pitänyt äärimmäisen nopeasti löytää uusia toimintatapoja. Juuri nyt keskitymme selviämään vahvana tämän kriisin yli, turvaamaan työpaikat ja tukemaan asiakkaitamme. Kun korona hellittää, on taas aika palata kasvun polulle ja odotuksemme onkin, että tulevaisuuden Suomessa palveluillemme tulee olemaan enemmän kysyntää kuin koskaan. Talossamme on ainutlaatuinen määrä myyntiosaamista, sitoutunut ja ammattitaitoinen johto, sekä kokenut hallitus. Roolini on olla osa tätä upeaa tiimiä ja luoda edellytykset sille, että yhdessä voimme ottaa tulevaisuudessa suuria askelia.” Inke kuvaa.

Bookersin aiempi toimitusjohtaja Jukka Rautiainen siirtyy Bookersin Advisor Boardiin Senior Advisoriksi ja jatkaa työtään Bookersin asiakkuuksien parissa. Jukka on johtanut Bookersia vahvalla ja määrätietoisella otteella perheyrityksestä tämän päivän Bookersiksi ja luonut vakaan pohjan tuleville kasvutavoitteille.