Joni-Joonas Honkanen, Osakas, 10 vuotta takana Bookerslaisena!

Meidän CCO Joni-Joonas Honkanen on työskennellyt Bookersilla jo 10 vuotta. Tässä hieman Joni-Joonaksen mietteitä kuluneista vuosista ja tulevasta.

Uutiset31.05.2019

Miten Bookers Group on muuttunut 10 vuoden aikana?

Kymmenessä vuodessa Bookers Group on kasvanut 20 työntekijästä 200 työntekijään ja päämiehiä meillä on yhden sijasta jo yli 30.

Kymmenen vuotta takaperin meidät tunnettiin vahvasti ajanvarauksen ammattilaisina, tänä päivänä olemme myynnin palvelutalo, joka pystyy huolehtimaan asiakkaidemme myyntiprosessin alusta loppuun saakka.

Eli nykyään meillä toimii Bookersin puolella noin puolet henkilöstöstämme ajanvarauksen parissa ja merkittävämpänä muutoksena meillä on Sales Avenuen puoli, jossa noin puolet henkilöstöstämme työskentelee puhtaasti myynnin parissa.

Suurin oppi tänä aikana?

Merkittävin oppi omalla kohdallani on se, että jos jotain oikeasti haluaa ja tekee töitä sen eteen päivästä toiseen tinkimättömästi, niin on paljon todennäköisempää, että sen myös saavuttaa. Toisaalta myös se, että olemme kaikki todella erilaisia ja meitä motivoi erilaiset asiat, joten on todella tärkeää, että jokainen saa henkilökohtaista johtamista ja jokainen yksilö huomioidaan  erilaisena yksilönä.

Bookers Groupin tulevaisuus?

Seuraavan viiden vuoden tavoitteemme on tuplata liiketoimintamme koko ja edelleen kehittää toimintaamme ja palveluitamme niin, että ne tukisi asiakkaidemme liiketoimintaa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Neuvo kaikille myynnistä kiinnostuneille:

Myynti on iso mahdollisuus ja tulevaisuudessa myyntiä tarvitaan kaikkialla, mikäli omaat myyntitaidon, tulet siitä varmasti hyötymään koko elämäsi ajan!