Joonas Hassinen, vuodessa kirjanpitopalveluiden ratkaisumyyjäksi!

Joonas Hassinen aloitti Bookersilla Sales Trainee polun vakuutusalan ajanvaraajana. Aiempaa kokemusta Joonaksella ei myynnistä ollut, mutta palava halu oppia myynnin salat sai miehen hakeutumaan Bookersille töihin ja siitä tarina alkoi.

Uutiset07.07.2020

Joonas oli tullut entisellä urallaan siihen pisteeseen, että alan vaihto tai opiskelu oli alkanut tuntua luonnolliselta seuraavalta askeleelta. Vaikka aiempaa kokemusta myynnistä ei Joonaksella ollutkaan, koki Joonas, että myyntitaidoista olisi varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa ja tästä syystä Joonas alkoikin aktiivisesti etsiä uusia töitä, myynnin alalta.

Bookersin työilmoitus tuli vastaan ja Joonas laittoikin oman hakemuksensa Sales Trainee positioon, tavoitteena oppia myynnin perusteet ja siirtyä tulevaisuudessa yrityksille suunnattuun ratkaisumyyntiin.

Trainee polku alkoi buukkauksella, jossa Joonas oppi paljon itsensä johtamisesta, aktiviisuuden merkityksestä omaan tulokseen, sekä myynnillisen vuorovaikuttamisen. Opin karttuessa oli Joonas valmis siirtymään B2B ratkaisumyyntiin, myytävänä palveluna Pohjoismaiden suurimman taloushallinnon osaajan sähköinen kirjanpitopalvelu.

Joonas omaksui uuden myyntitehtävän nopeasti ja onkin tällä hetkellä yksi tiimimme parhaista myyjistä!

Mikäli sinulla on vastaavia tavoitteita uralla, kuin Joonaksella, käy kurkkaamassa avoimet työpaikkamme.

Nähdään Bookersilla!