Maaliskuussa ennätystulos, Bookers kasvattaa toimialaosaamistaan!

Uutiset01.03.2022

Maaliskuussa saavutimme 30-vuotisen historiamme parhaan kuukausituloksemme. Tästä nöyrin Kiitos upeille kumppaneillemme, sekä Bookersin 280 osaavalle myynnin ammattilaiselle.

Bookersilla on kumppaneina Suomen parhaat brändit ja tänä päivänä he edustavatkin jo yli eri 20 toimialaa. Monipuolinen kumppaniverkosto on merkityksellinen jo siksikin, että se helpottaa meitä löytämään Bookersille myös Suomen parhaat myyjät ja myyntityötä arvostavat talentit.

Suomen parhaat myyjät auttavat meitä taas uusissa kumppanuuksissa, kun solmimme uusia toimeksiantoja uusien päämiesten kanssa.

Mutta, oliko meillä Bookersilla ensin Suomen parhaat myyjät vai Suomen parhaat kumppanit?

30 vuoden historiamme on osoittanut, että kyseisen symbioosin rakentaminen ei ole tapahtunut yhdessä yössä, vaan se on ollut todella monien vuosien työn tulosta. Siksi olemme voineet valloittaa uusia toimialoja, sekä kouluttaa ja työllistää koko ajan lisää myynnin ammattilaisia, niin buukkauksen, b2c myyntityön ja b2b myyntityön pariin. Tästä on syntynyt oikein mukava kierre, eikö vain.

Bookersin tukijalkoina on toiminut vuosien aikana ICT-, vakuutus- ja mediatoimiala.
Niiden rinnalle viimeisten vuosien aikana on noussut muun muassa taloushallinnon, rahoituksen, HR:n, terveys-, toimitila-, koulutus- ja kilpailutuspalveluiden myynnin toimeksiannot.

Hyppää kelkkaamme ja tule nostamaan myyntityön arvostusta Suomessa!