Raskaan sarjan kasvun ammattilainen Bookersille

Artti Aurasmaa nimitetty Bookersin hallituksen johtoon

Uutiset12.10.2020

Myyntipalveluyhtiö Bookers käynnistää kasvuvaiheen, jonka ytimessä ovat nopeasti kasvavat myyntipalveluiden markkinat. Kasvua vauhdittamaan yhtiö on  nimittänyt Artti Aurasmaan (s. 1975) hallituksen puheenjohtajaksi. 

Myynnin muutos vauhdittuu yritysten siirtyessä etämyynnin aikakauteen. Koronapandemian kiihdyttämä murrosvaihe merkitsee myyntipalveluiden markkinan kasvua. Ensi vuonna 30 vuotta täyttävä Bookers on ottanut tavoitteekseen myyntipalveluiden markkinan johtajuuden.

– Huomisen liiketoiminnassa kaupallinen menestys lepää etämyynnin osaamisen armoilla. Koronan myötä vaihesiirtymä etämyyntiin kiihtyy ja myyntipalveluiden markkinat kasvavat voimakkaasti. Muutoksen voima tulee yllättämään monet, taustoittaa Bookersin toimitusjohtaja ja toinen pääomistaja Inke Salonaho, joka luovutti hallituksen puheenjohtajuuden Aurasmaalle lokakuun alussa.

–Kun Bookers vuonna 1991 perustettiin, elettiin Suomen historian syvimmän laman kynnyksellä. Myynnin osaaminen on kantanut yrityksiä vaikeiden aikojen yli. Haluamme muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi myynnin kautta: luoda vauraampaa ja vastuullisempaa maailmaa, jossa myynti näkyy, tuntuu ja vaikuttaa, jatkaa Salonaho.

Bookersin hallituksessa Arttia innostaa myyntipalveluiden markkinan suuri kasvupotentiaali ja sen lunastamiseen valjastettavat strategiat.

Aurasmaalla on kokemusta nopeasta kasvusta ja palvelumarkkinoiden murroksesta. Hän on entinen 3 Step IT:n ja Ropo Capitalin toimitusjohtaja ja tällä hetkellä muun muassa teknologiayritys Vincit Oyj:n hallituksen puheenjohtaja. Bookersin hallituksessa häntä innostaa myyntipalveluiden markkinan suuri kasvupotentiaali ja sen lunastamiseen valjastettavat strategiat. Aurasmaalla on myös yhteiskunnallinen näköalapaikka Yleinen työttömyyskassa YTK:n hallituksen jäsenenä.

–Bookers on ollut hyvin varjeltu salaisuus, todellinen myyntipalvelualan piilotettu suomenmestari. Myyntipalveluiden markkinat on samassa kypsyysvaiheessa kuin tilitoimistomarkkinat 25 vuotta sitten. Kasvupotentiaali on merkittävä, ja niin myös myyntipalveluiden yhteiskunnallinen kädenjälki. Bookersista on kasvamassa maailmaa muuttava myyntipalveluyhtiö, toteaa Artti Aurasmaa.

–Halusimme löytää raskaan sarjan kasvuosaamista ja vahvan yhteiskunnallisen näkökulman. Artissa yhdistyvät nämä molemmat, ja lisäksi Bookersin yrityskulttuuriin sopiva persoona. Paljon hienoja asioita on piirustuspöydällä, lupaa Bookers Groupin toinen pääomistaja Joni-Joonas Honkanen.

Aurasmaa aloitti Bookersin hallituksen puheenjohtajana 1.10.2020