Tiedote

Bookersin tilikausi 2019 päättyi lokakuun loppuun, konsernin yhtiöiden yhteenlasketun liikevaihdon ollessa yhteensä 14 Meur, jolla ylsimme tavoitteen mukaiseen 12% kasvuun edelliseen tilikauteen verrattuna.

Uutiset14.01.2020

Työntekijämäärä kasvoi tilikauden aikana 240 henkilöön. Yhtiön kannattavuus on hyvä, tilikauden tuloksen ollessa reilusti positiivinen ja yhtiön talous on vahvalla pohjalla. Täysin uusia liiketoiminnan avauksia tilikauden aikana olivat Mirus Solutions Oy, joka tuottaa ICT myyntiä tukevia konsultointipalveluita keskittyen Microsoft ekosystemin tuotteisiin, sekä Bookers Finlandin henkilöstövuokrausliiketoiminta.

Vuosi 2020 on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja on syytä katsoa myös tulevan tilikauden tavoitteita. Tulevan tilikauden 2020 tavoitteemme on jatkaa vahvaa kasvua laajentamalla nykyasiakkuuksia, muodostaen yhä vahvempia ja syvempiä strategisia yhteistyömalleja, sekä avaamalla täysin uusia asiakkuuksia. Tavoiteltu kasvu vaatii tietenkin lisää uusia osaajia, jonka vuoksi olemmekin rekrytoineet aktiivisesti heti vuoden alusta alkaen.

Myös Bookers Group Oy:n omistuspohjassa on tapahtunut muutoksia 10.1.2020 alkaen, jolloin yhtiö lunasti Bookersin toimitusjohtajan Jukka Rautiaisen osakkeet. Muilta osin omistuspohja säilyy ennallaan, pitkäaikaiset osakkaat Inke Salonaho ja Joni-Joonas Honkanen jatkavat yhtiön omistajina. Jukka Rautiainen jatkaa roolissaan toistaiseksi, eikä omistuspohjan muutos vaikuta päivittäiseen toimintaamme.

Jo ensimmäisen kvartaalin aikana on alkamassa useita merkittäviä uusia asiakkuuksia niin myynnin kuin Buukkauksenkin puolella ja kaiken kaikkiaan Bookersin näkymät tulevaisuuteen ovat erittäin positiiviset.