Uusi brändi ja suurempi vaihde!

Toimitusjohtajana sitä tekee kaikkensa, jotta kuluva vuosi olisi tuottoisampi kuin edellinen ja kasvutavoitteet saavutetaan. Vuoden lopussa sitten katsotaan, että saavutettiinko.

Uutiset23.01.2019

Ja kyllä saavutettiin! Ainakin tänä vuonna, entä ensi vuonna? Näihin ajatuksiin kiteytyy toimitusjohtajan vuosi.

Jotta kasvu on taattua myös tulevaisuudessa, koimme että liiketoimintaamme on selkeytettävä niin talon sisällä, kuin myös ulkoisessa viestinnässä. Tästä syystä teimme mittavan, liiketoimintamme läpi leikkaavan brändiuudistuksen. Brändiuudistuksen tuloksia nähdään jo nyt somessa, verkkosivuillamme ja uudella toimistollamme. Vuoden alusta uusi ilme ja eritoten ajatus sen takana tulee näkymään kaikessa meidän tekemisessä.

Kymmenien tuhansien investointi, useiden kuukausien työ, sekä visio, jonka pukeminen sanoiksi on vaikeaa, tuntui aluksi oudolta. Muutamien öiden ja ajatuksia avaavien keskustelujen jälkeen päätimme yhdessä johtoryhmämme kanssa kääntää uuden sivun ja siitä syntyi brändiuudistuksemme, ennen Bookers, nyt Bookers ja Sales Avenue. Selkeästi kaksi eri yksikköä, myynnin tehostus Bookersin brändillä, ulkoistettu ratkaisumyynti Sales Avenuen brändillä.

Kaiken tämän takana on tavoite ja palava halu olla Suomen johtava myynnin palvelutalo, joka on osa asiakkaamme myynnin ydinprosessia tai toisaalta ottaa vaikka vastatakseen koko myynnin tai osan siitä. Pää ajatuksena strateginen kumppanuus ja aito yhteistyö.

Brändiuudistuksen taustalla on myös ajatus selkeästi urapolusta, joka tarjoaa työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa rautaiseksi myynnin ammattilaiseksi. Tämä ajatus puetaan brändiuudistuksen avulla sanoiksi ja teoiksi.

Bookers tarjoaa myynnistä kiinnostuneille loistavan mahdollisuuden aloittaa myynnin opiskelu, käytännön opin lisäksi tarjoamme työntekijöillemme konkreettisen mahdollisuuden opiskella esimerkiksi merkonomiksi.

Kun myynnin tehostus on hallinnassa, on aika ottaa askel kohti b2b ratkaisumyyntiä, tämä askel tapahtuu talomme sisällä työntekijän siirtyessä Bookersilta Sales Avenuelle, ulkoistetun ratkaisumyynnin erikoisyksikköön.

Tässä kiteytetysti Bookers ja Sales Avenue, tässä siis kiteytetysti Me! Tutustu ihmeessä meihin lisää verkkosivuillamme tai somessa, mutta vielä parempi jos pistäydyt meillä kahvilla. Kerromme mielellämme lisää siitä, kuinka voimme tulevaisuudessa olla korvaamaton osa myös sinun organisaatiotasi!

Terveisin, Jukka Rautiainen, CEO, Bookers Group Oy