Vapaassa pudotuksessa markkinat jaetaan uudelleen – aina!

”Kuinka tehdä järkevää liiketoimintaa, kun asiakkaat käpertyvät koloihinsa?”  Tätä mietitään nyt todella monessa yrityksessä.

Uutiset25.03.2020

Olisiko järkevää valita ’ruutanastrategia’, jossa pyritään suojaamaan vain yrityksen elintärkeät toiminnot hapettomassa ympäristössä? Osalle yhtiötä tämä on valitettavasti ainut vaihtoehto. Mutta onneksemme vain pienelle osalle.

Olemme kaikki ostavien asiakkaidemme varassa, eikö vain? Minulla on hyviä uutisia, Sinun asiakkaasi eivät ole kadonneet minnekään.

Nyt, jos koskaan, asiakkaat tulee tavoittaa ja kohdata, mikäli mahdollista, entistäkin useammin. Tapa ja kohtaamisalusta saattavat toki muuttua, mutta se ikiaikainen fakta, että asiakas ostaa sieltä, missä hänet parhaiten huomioidaan, pätee edelleenkin!

Väitän, että ’ruutanastrategian’ valinneet yritykset menettävät nyt paljon asiakkaita, kun taas aktiiviset toimijat luovat juuri nyt tulevaisuuden kasvulle vankan pohjan.

Miten ja missä ne asiakkaat voi nyt sitten kohdata?

Me Bookersilla olemme edelläkävijä verkkotapaamisten hyödyntämisessä. Sen lisäksi, että buukkaamme asiakkaillemme viikoittain tuhansia verkkotapaamisia, niin viimeisen viiden vuoden aikana olemme myös itse oppineet myymään kumppaneidemme palveluja etätapaamisten avulla, useilla sadoilla miljoonilla euroilla.

Pidetään talouden pyörät pyörimässä. Me voimme auttaa teitä uusasiakashankinnassa, buukkaamalla myyjillenne kalenterit täyteen verkkotapaamisia. Buukkauspalvelumme käyttöönotto on nopeaa ja ketterää. Kun myyjänne voivat tavata asiakkaanne verkossa, joko toimistoltanne tai kotitoimistolta käsin, säästyy viikkotasolla paljon aikaa. Tämän ajan voi käyttää esimerkiksi lisätapaamisten ja -kaupan tekemiseen.

Varmistetaan, että tässä tilanteessa Sinun asemasi markkinassa vahvistuu – eikä suinkaan heikkene.

Ota rohkeasti yhteyttä – vuoden 2020 tulos ratkaistaan nyt!

Marko Matikainen

Sales Director