Bookers Groupin hallitus ja johto

Myyntipalveluyhtiö Bookersin strategiasta vastaa kuukausittain kokoontuva hallitus ja strategian toteuttamisesta ja operatiivisesta johtamisesta kuuden henkilön johtoryhmä.

Hallitus

Artti Aurasmaa

Hallituksen puheenjohtaja

Artti Aurasmaa on toiminut Bookers Groupin hallituksen johdossa lokakuusta 2020 lukien. Artti Aurasmaa toimii myös Martela Oyj:n toimitusjohtajana ja Vincit Oyj:n hallituksen puheenjohtajana. Hän on ollut mukana rakentamassa lukuisia menestyneitä kasvutarinoita ja toiminut aiemmin muun muassa 3StepIT:n ja Ropo Capitalin kasvuvaiheiden toimitusjohtajana.

Markus Jussila

Hallituksen jäsen

Markus Jussila on ollut mukana Bookersin hallituksessa tammikuusta 2020 lähtien. Markus toimii myös Leidenschaft Oy:n ja The Siqnificant Companyn toimitusjohtajana. Markus Jussilalla on pitkä kokemus eri alojen kasvuyhtiöistä ja niiden johtamisesta. Bookersin hallitukseen Markus tuo osaamista erityisesti yrityskulttuurin rakentamisesta ja johtamisesta.

Inke Salonaho

Hallituksen jäsen

Inke Salonaho on ollut kehittämässä Bookersia yli 20 vuoden ajan matkalla perheyhtiöstä Suomen johtavaksi myyntipalveluyhtiöksi. Inkellä on pitkä kokemus johtamisesta eri rooleissa, muun muassa yhtiön operatiivisena johtajana sekä IT- ja projektinjohdossa.

Joni-Joonas Honkanen

Hallituksen jäsen

Joni-Joonas Honkanen on Bookers Groupin toinen pääomistaja. Hänellä on pitkä ura kasvuyhtiöiden, skaalautuvien liiketoimintojen ja myynnillisen yrityskulttuurin syventämisen parissa.

Johtoryhmä

Inke Salonaho

Toimitusjohtaja, CEO

Inke Salonaho on toiminut Bookersin toimitusjohtajana keväästä 2020. Salonaho on ennen toimitusjohtajuuttaan työskennellyt Bookersilla yli 20 vuoden ajan ja toiminut aiemmin projektijohdon ja IT-johdon tehtävissä.

Joni-Joonas Honkanen

Operatiivinen johtaja, COO

Bookersilla vuodesta 2009. Honkanen vastaa Bookersin operatiivisesta johtamisesta, valmentavan johtamisen yrityskulttuurista ja osallistuu tärkeimpien asiakkuuksien kehittämiseen. Honkanen on aiemmin toiminut Bookersin kaupallisena johtajana sekä useissa myynnin ja liiketoiminnan esimiestehtävissä.

Timo Huhtamäki

Kaupallinen johtaja, CCO

Timo Huhtamäki on toiminut Bookersin kaupallisena johtajana ja Booking-liiketoiminnasta vastaavana johtajana vuodesta 2020. Huhtamäki on ennen Bookersia toiminut Suomen suurimman markkinapaikan Tori.fin markkinapaikkajohtajana sekä markkinointijohtajana Harvia Oyj:ssä, Raisio Oyj:ssä ja Biolan Groupissa.

Kim Ellonen

Johtaja | Myyntipalvelut-liiketoiminta

Kim Ellonen on Bookersin toisen liiketoiminta-alueen, Myyntipalveluiden, johtaja. Ellonen on aiemmin toiminut Bookersilla ICT-segmentin myyntijohtajana ja myynnin esimiestehtävissä vuodesta 2014. Ennen Bookersia Ellonen on toiminut myynnin ja asiakkuuksien tehtävissä Elisa Oyj:ssä.

Marko Matikainen

Myyntijohtaja | uudet päämiehet

Marko Matikainen vastaa Bookersin kasvusta ja uusien päämiesten hankinnasta. Matikaisella on yli 25 vuoden kokemus myynnin sekä palveluliiketoimintojen kehittämisestä. Aiemmin hän toiminut osakkaana 3 Step IT:ssä, Stella Kotipalvelut Oy:ssä sekä United Finance Oyj:ssä.

Marko Luttinen

Henkilöstöjohtaja

Marko Luttinen vastaa Bookersin HR:stä ja rekrytoinnista. Luttinen on uransa aikana johtanut satojen myynnin ammattilaisten rekrytointia ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus myynnin toimialalta. Luttinen on koulutukseltaan BBA ja työskenteli ennen Bookersia Academic Workillä.