Bookers laajensi toimintaansa Kuopioon!

Uutiset01.11.2021

Avasimme uuden toimistomme Novapolikseen Kuopion keskustan tuntumaan 1.11.2021!

Monelle asiakkaallemme alueellinen toiminta on tärkeää, luoda työpaikkoja maakuntiin eikä keskittää kaikkea Helsinkiin. Tämä tuntuu meillekin luonnolliselta jatkumolta kasvupolulle Helsingissä, jossa pian jo 300 Bookerslaista rakentaa myynnillisempää Suomea. Laajenemisella pyrimme vastaamaan palveluidemme kasvavaan kysyntään ja Kuopio tuntui tähän luonnolliselta paikalta.

Miksi juuri Kuopio?

Koska ihmeellisesti kaupunkeja vertaillessa Kuopiosta tuntuu kaikilla olevan vain positiivista kerrottavaa. Se on vetovoimainen, kasvava ja kehittyvä alue, yliopistokaupunki jonne tuomme nyt mielenkiintoisen urapolun myynnin parissa itseään kehittämään pyrkiville ihmisille. Arvojemme mukaisesti, mahdollisuuksien talon jokaiselle! Kasvuyhtiön matkassa on kunnianhimoisen ihmisen hyvä kasvaa ja kehittyä mukana.

Ennen kaikkea kuitenkin Kuopio siksi, että vahva yrityskulttuuri on meille kaikki kaikessa ja sen kivijalka on ihmisissä. Kuopiosta löysimme maailman ihanimman, energisen, innostavan ja ammattitaitoisen vetäjän toiminnallemme.

Siksi Kuopio! Lämpimästi tervetuloa joukkoomme Sales team managerimme Tiina Silvera !

Tekstin kirjoittaja on Bookers Groupin toimitusjohtaja Inke Salonaho

Lisää luettavaa