Bookers-buukkauspalvelut

Buukkauspalveluiden markkinajohtaja

Ajanvaraus, buukkaus, booking, ensikohtaamiset. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Korkealaatuisten ensikohtaamisten merkitys kasvaa kaiken aikaa. Etämyynnin aikakaudella myynnin menestys perustuu laadukkaaseen ensikontaktiin, joka luo pohjan menestyksekkäälle myyntikeskustelulle. Booking-palveluiden avulla luomme asiakkaillemme kilpailuetua, joka perustuu korkealuokkaisiin ensikohtaamisiin, jotka nostavat myynnin aktiivisuutta ja rakentavat brändiä. Bookers on ajanvarausten markkinajohtaja Suomessa. Sovimme päivässä yli 1000 tapaamista eri toimialojen johtaville brändeille. 30 vuoden kokemuksella osaamme luoda ainutlaatuista arvoa myynnin ensikohtaamisissa. Yli 120 myynnin ammattilaisen tiimimme toimii asiakkaidemme strategisena kumppanina. Takaamme aina korkean laadun, läpinäkyvyyden sekä todennettavat tulokset. Muun muassa Suomen johtavat vakuutus- ja finanssialan yritykset, teleoperaattorit ja mediayhtiöt luottavat buukkaajiimme ja ajanvarauksen erikoisosaamiseemme.

Buukkauksissa meihin luottaa Suomen suurimmat yritykset

Bookersilla työskentelee yli 120 ensikohtaamisen ammattilaisen tiimi, joka sopii asiakkaillemme yli 1000 tapaamista vuoden jokaisena päivänä. Lopputuloksena asiakkaidemme myyntimahdollisuudet kasvavat ja brändin tunnettuus kasvaa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

120

ammattitaitoista buukkaajaa

1000+

tapaamisten buukkausta vuoden jokaisena päivänä

350%

kasvua vakuutusyhtiöasiakkaallemme buukkauspalvelumme avulla

>50

Net Promotor Score

>90%

buukkauspalveluiden projekteista yltää tavoitteisiin

#1

Suomen vakuutusalan ajanvarausyksikkö

Kenelle buukkauspalvelumme sopivat?

Ulkoistettu buukkaus tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia. Bookers on buukkauspalveluissa aina pitkäjänteinen kumppani. Asiakkaamme panostavat myyntiin ja näkevät korkealaatuisten ensikohtaamisten merkityksen olennaisena osana kasvua ja brändinrakennusta. Emme tuota buukkauspalveluita väliaikaisiin tarpeisiin, vaan aina osana jatkuvaa myyntiprosessia. Käytännössä tämä merkitsee, että keskitymme ydinliiketoiminnassamme vähintään sadan korkealaatuisen ajanvarauksen volyymeihin kuukaudessa. Meille on tuttua sekä B2B buukkaus että buukkauspalvelu B2C-mallisena.

Pitkäjänteistä työtä – Buukkauspalvelun kokemuksia

Buukkauspalveluihin luottavat monet Suomen johtavat brändit. Esimerkiksi monet nimekkäät pankit, vakuutusyhtiöt, rahoittajat ja B2B-alan palveluyritykset luottavat meihin asiakaskäyntien buukkauksessa. Yhteistyö kanssamme on usein monivuotista, tulosta tuonutta ja kiitosta saanutta. Buukkauspalvelun kokemuksia on luettavana esimerkiksi Bookersin ja Pfizerin yhteistyöstä kertovassa asiakaskertomuksessa, johon pääset tätä linkkiä klikkaamalla. Tutustuthan alempaa myös muihin asiakastarinoihimme!